Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού που δίνει συμβουλές στην Αϊντχόφεν

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού που δίνει συμβουλές στην Αϊντχόφεν

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ συμβουλεύει την Αϊντχόφεν γι' αυτά που πρέπει να αποφύγει απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους ερυθρόλευκους.

Συνέντευξη στα ολλανδικά media με αφορμή το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν έδωσε ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο πρόσφατο ντέρμπι στο οποίο αντιμετώπισε τους ερυθρόλευκους και έδωσε τις… συμβουλές του στους συμπατριώτες του για το πως να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ολυμπιακού.

«Είδα το πρώτο παιχνίδι και είδα πως η Αϊντχόφεν ήθελε να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο. Αλλά ήταν πολύ ανοιχτή στην άμυνα και αυτό δεν είναι καλό απέναντι στον Ολυμπιακό», είπε ο Σένκεφελντ και συνέχισε.

«Είναι πραγματικά επικίνδυνο να παίζεις με αυτόν τον τρόπο εναντίον του Ολυμπιακού επειδή έχουν πολύ καλούς παίκτες από τη μέση και μπροστά. Πάρτε για παράδειγμα τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Αυτός είναι πραγματικά… δολοφόνος και δεν πρέπει η PSV να του δώσει την ευκαιρία να σκοράρει. Αν του τη δώσει, είναι ένας στόχος που θα τον πετύχει».

Για το πως ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό και κατάφερε να τον κερδίσει, ο Ολλανδός αμυντικός είπε. «Γνωρίζαμε ότι θα ψάξουν τον επιθετικό τους γρήγορα στην περιοχή κοντά στο πέναλτι. Και επικεντρωθήκαμε στο να το αποτρέψουμε αυτό. Λειτουργήσαμε πολύ καλά σε αυτό το κομμάτι. Φυσικά και είναι ωραίο να παίζεις ανοιχτά και επιθετικά, όπως θέλει να κάνει η Αϊντχόφεν, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι είναι και επικίνδυνο να δίνεις τόσους χώρους στον αντίπαλο».

Ζήτηθηκε από τον Σένκεφελντ να κάνει και μια πρόβλεψη όσον αφορά την ομάδα που θα προκριθεί, με τον Ολλανδό να δίνει προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

«Η PSV πρέπει να σκοράρει. Οπότε θα υπάρχει χώρος για τον Ολυμπιακό και αυτό τους αρέσει. Να έχουν χώρους για την αντεπίθεση. Θα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στη διοργάνωση. Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει. Δεν πρέπει να προσποιούμαστε ότι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αν πάρουν μια ισοπαλία στο πρώτο ματς της επόμενης φάσης, τότε μπορεί να βρεθούν ακόμα πιο ψηλά στο Europa League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ