Τζάκα: «Η γυναίκα και η κόρη μου δεν βρίσκονται στο γήπεδο, εγώ βρίσκομαι»

Τζάκα: «Η γυναίκα και η κόρη μου δεν βρίσκονται στο γήπεδο, εγώ βρίσκομαι»

Σε αυτούς που βρίζουν τον ίδιο και την οικογένειά του επιτέθηκε ο μέσος της Άρσεναλ, Γκράνιτ Τζάκα, τονίζοντας ότι θέλει να τους συναντήσει και να τους ρωτήσει για ποιον λόγο το κάνουν αυτό.

Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Μπενφίκα στο Γ. Καραϊσκάκης (25/2, 19:55) στη ρεβάνς των δύο ομάδων- το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 1-1 και είχε πραγματοποιηθεί στο Ολίμπικο- για τους 32 του Europa League.

Ο μέσος της αγλλικής ομάδας, Γκράνιτ Τζάκα επιτέθηκε σε όσους βρίζουν τον ίδιον και την οικογένειά του, τονίζοντας ότι θα ήθελε να τους συναντήσει και να τους κοιτάξει στα μάτια.

«Μπορείτε να ασκήσετε κριτική και να πείτε ό,τι θέλετε για το ποδόσφαιρο, αλλά τίποτα για την οικογένειά μου. Ο ποδοσφαιριστής και ο άνθρωπος είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Δεν έχω πρόβλημα να με κριτικάρετε ως παίκτη. Αλλά μην εμπλέκετε ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τη δουλειά μου. Η γυναίκα και η κόρη μου δεν βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, εγώ βρίσκομαι.

Θα ήθελα να τους δω από κοντά, να κοιταχτούμε στα μάτια με αυτούς που με βρίζουν και να τους ρωτήσω γιατί γράφουν αυτά τα πράγματα», δήλωσε ο 28χρονος μέσος των κανονιέρηδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ