«Κλέψτε τον Καμαρά και φέρτε τον στην Μπενφίκα»

«Κλέψτε τον Καμαρά και φέρτε τον στην Μπενφίκα»

Εχει… τρελάνει κόσμο και κοσμάκη ο Καμαρά με τις εμφανίσεις του και στην Πορτογαλία θέλουν να τον δουν με τα χρώματα της Μπενφίκα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην αγωνίζεται εντός έδρας απόψε και να παίζει στην Ολλανδία απέναντι στην Αϊντχόφεν (22:00), αλλά οι προβολείς στο Καραϊσκάκη θα ανοίξουν κανονικά και στο φαληρικό στάδιο θα έχουμε ευρωπαϊκό αγώνα, ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.

Λόγω του κορωνοϊού, το παιχνίδι ανάμεσα στην Αρσεναλ και την Μπενφίκα για τη φάση των «32» του Europa League, θα πραγματοποιηθεί στο Καραϊσκάκη. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:55 και οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν για το ποια θα περάσει στους «16» της διοργάνωσης. Αυτό είναι το δεύτερο ματς των δύο συλλόγων και όλα είναι ανοιχτά, όσον αφορά την πρόκριση, αφού το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο 1-1. Ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια της φάσης των «32».

Με αφορμή την διεξαγωγή του παιχνιδιού στην έδρα του Ολυμπιακού, πολλοί άρχισαν να γράφουν στα social media για ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών και το κατά πόσο θα μπορούσαν να παίξουν είτε στην Μπενφίκα, είτε στην Αρσεναλ. Ενας Πορτογάλος μάλιστα έγραψε για τον Μαντί Καμαρά.

«Αφού παίζουμε στο Καραϊσκάκη ας βάλουμε στο αεροπλάνο της επιστροφής τον Μαντί Καμαρά και ας τους αφήσουμε εκεί τον Γκάμπριελ. Δεν θα καταλάβει κανείς τη διαφορά», έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμα που ανέβασε στο twitter. Ο Αφρικανός μέσος του Ολυμπιακού από τότε που φόρεσε τα ερυθρόλευκα, έχει κάνει άλματα προόδου και έχει στρέψει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πλέον είναι ο πιο ακριβός παίκτης των Πειραιωτών, με την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ. Ο Καμαρά βελτιώνεται συνεχώς και μέσα από τη σκληρή δουλειά έχει καταφέρει να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο. Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού και ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά πάνω στον Αφρικανό χαφ.

Φέτος, ο Καμαρά έχει παίξει σε 29 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 3 γκολ και 4 ασίστ. Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τα τελευταία δύο χρόνια, έχει αναγκάσει τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης να ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του. Το περασμένο καλοκαίρι είχε γραφτεί ότι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται είναι η Μίλαν, ενώ πολλοί σύλλογοι από την Ιταλία και την Αγγλία έχουν στο μπλοκάκι τους το όνομά του…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ