Μήτρογλου : Εκτός με την Μπράγκα

Μήτρογλου : Εκτός με την Μπράγκα

Ο διεθνής στράικερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό μηρό, αρκετό καιρό και ίσως χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης ακόμα και για ένα μήνα.

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον Κώστα Μήτρογλου στη Μαρσέιγ, καθώς δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για το πρόσωπο του στην ομάδα της Μασαλίας.

Στο μεταξύ ο Ελληνας φορ τραυματίστηκε στο κυριακάτικο ματς με τη Σεντ Ετιέν (2-2) και χθες ένιωσε νέες ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να μην αγνιστεί κόντρα στην Μπράγκα για τους 32 του Europa League.

Ο διεθνής στράικερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό μηρό, αρκετό καιρό και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να φοβάται πως ίσως το πρόβλημά του τον κάνει να απουσιάσει ένα μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους.

Το σίγουρο είναι πως θα χάσει αύριο το πρώτο ματς για τους «32» του Europa League ενάντια στη Μπράγκα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μήτρογλου έχει σημειώσει επτά γκολ με τη φανέλα της Μαρσέιγ σε 18 αγώνες, από τους οποίους 11 σαν βασικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ