Ρέιντζερς : Ο Μορέλος σταμάτησε την αντεπίθεση επειδή τραυματίστηκε ο αντίπαλός του (vid)

Ρέιντζερς : Ο Μορέλος σταμάτησε την αντεπίθεση επειδή τραυματίστηκε ο αντίπαλός του (vid)

Σε μία πραγματικά υπέροχη κίνηση προέβη το... κακό παιδί του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου, Αλφρέδο Μορέλος, καθώς παρόλο που του γκρίνιαξαν οι συμπαίκτες του, εκείνος σταμάτησε αντεπίθεση λόγω τραυματισμού αντιπάλου.

Ο Μορέλος πέτυχε το πρώτο τέρμα της Ρέιντζερς στη νίκη με 5-2 επί της Άντβερπ στη μεταξύ τους ρεβάνς στην Γλασκώβη, με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ να παίρνει το εισητήριο για τους «16» του Europa League και να συνεχίζει τη φετινή εξαιρετική της πορεία σε όλες τις διοργανώσεις.

Κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αντεπίθεσης της ομάδας του Στίβεν Τζέραρντ στον αγώνα, ο επιθετικός των σκοτσέζων, αντιλήφθηκε ότι ο αντίπαλος που έτρεξε να τον μαρκάρει έπαθε κάποιον μυϊκό τραυματισμό σταματώντας την προσπάθεια, με τον Μορέλος να σταματάει και εκείνος την προσπάθειά του.

Μάλιστα, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Κολομβιανός επιθετικός σταμάτησε μόνος του το παιχνίδι για το πρόβλημα του αντιπάλου του και παρά την γκρίνια από τους συμπαίκτες του, κέρδισε την εκτίμηση των παικτών της Άντβερπ για αυτή την αξιοθαύμαστη κίνησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ