Η θρυλική γκολάρα του Ελ Αραμπί που έστειλε σπίτι της την Άρσεναλ (vids)

Η θρυλική γκολάρα του Ελ Αραμπί που έστειλε σπίτι της την Άρσεναλ (vids)

Ένα χρόνο μετά την τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού στο Έμιρεϊτς με την γκολάρα του Ελ Αραμπί, οι ερυθρόλευκοι θα βρουν στον δρόμο τους ξανά την Άρσεναλ, αυτή τη φορά στους «16» του Europa League

Η μοίρα τα έφερε και πάλι έτσι ώστε ο Ολυμπιακός και η Άρσεναλ να ξανασυναντηθούν, έναν χρόνο μετά τη σπουδαία πρόκριση των ερυθρόλευκων μέσα στο Έμιρειτς. Τότε, στις 28 Φεβρουαρίου του 2020 ο Ολυμπιακός με μια μεγαλειώδη εμφάνιση επικράτησε με 1-2 των κανονιέρηδων στην παράταση, χάρη στο τρομερό τέρμα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και προκρίθηκε στους «16» του Europa League.

Έναν χρόνο μετά λοιπόν, Ολυμπιακός και Άρσεναλ κοντράρονται ξανά αυτή τη φορά για τους «16», με τους κανονιέρηδες να έχουν και πάλι τον πρώτο λόγο, αλλά την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να έχει τον τρόπο να την αποκλείσει για δεύτερη σερί σεζόν και να κάνει την υπέρβαση, φτάνοντας στους «8» της διοργάνωσης.

Η τελευταία ανάμνηση είναι αυτή που μένει όμως για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι παρότι είχαν ηττηθεί με 0-1 στο Καραϊσκάκη, έστειλαν το ματς στην παράταση με γκολ του Σισέ. Εκεί δέχτηκαν την ισοφάριση, όμως δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι. Με το ρολόι να δείχνει πλέον το 119′ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με προβολή κάρφωσε την Άρσεναλ για το 2-1 των «ερυθρόλευκων» και έστειλε τον Ολυμπιακό στους «16» του Europa League, με τους παίκτες, το τιμ, αλλά και τον κόσμο να ξεσπάει σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Η επική πρόκριση του Ολυμπιακού με το γκολ του Ελ Αραμπί:

Και το πρώτο ματς των δυο ομάδων στο Καραϊσκάκη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ