Ζάχαβι : «Νιώθω σκ@@@, δυσκολέψαμε τον Ολυμπιακό»

Ζάχαβι : «Νιώθω σκ@@@, δυσκολέψαμε τον Ολυμπιακό»

Ο Εράν Ζάχαβι εμφανίστηκε φανερά απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Αϊντχόφεν από τον Ολυμπιακό, παρόλο που ο ίδιος πέτυχε τέσσερα γκολ στα δύο παιχνίδια.

Μπορεί ο Εράν Ζάχαβι να πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της Αϊντχόφεν στους δύο αγώνες με τον Ολυμπιακό, όμως δεν ήταν αρκετά για να πάρουν τον εισιτήριο για τη φάση των «16» του Europa League.

Ο Χασάν χάρισε την πρόκριση στους «ερυθρόλευκους» με γκολ λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης και προκάλεσε τεράστια απογοήτευση στον Ισραηλινό επιθετικό της PSV. «Νιώθω σκ@@@. Είναι απίστευτο που δεν περάσαμε στον επόμενο γύρο και ότι σκόραραν λίγο πριν την λήξη και πανηγύρισαν στο γήπεδο μας. Τραγικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 33χρονος άσος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς και δεν το κάναμε. Το 2-0 ήταν αρκετό για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Αν κάνεις όμως ένα λάθος σε αυτό το επίπεδο θα τιμωρηθείς, όπως και έγινε».

Παράλληλα, για το γεγονός πως έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο που πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε νοκ άουτ «ζευγάρι» ευρωπαϊκής διοργάνωσης σχολίασε ότι:

«Είχε προκριθεί στον επόμενο γύρο η Αϊντχόφεν με τον Ρονάλντο έτσι δεν είναι; Αυτή είναι η διαφορά. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι χαρούμενος. Δείξαμε ωστόσο πως μπορούμε να συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο. Θα πρέπει επίσης να θυμόμαστε πως ο Ολυμπιακός προήλθε από τη φάση των ομίλων του Champions League. Πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Όταν βλέπεις πόσο χαρούμενοι είναι που προκρίθηκαν, καταλαβαίνεις πόσο τους δυσκολέψαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ