ΑΕΚ : «Σεβασμός στην Ντιναμό, να προστατεύσουμε την ομάδα μας» (pic)

ΑΕΚ : «Σεβασμός στην Ντιναμό, να προστατεύσουμε την ομάδα μας» (pic)

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει της αναμέτρησης με την Ντιναμό Κιέβου μέσω της οποίας ζητά από τους φίλους των κιτρινόμαυρων να προστατεύσουν την ομάδα και να σεβαστούν τον αντίπαλο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητά την προσοχή του κόσμου της ομάδας που θα βρεθεί την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου στους 32 του Europa League. Η Ένωση μέσω ανακοίνωσης της εφιστά από τους φίλους της ν αδιατηρήσουν ευπρεπή συμπεριφορά και να προστατεύσουν την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με σεβασμό στους κανονισμούς της UEFA αλλά και στη μεγάλη ποδοσφαιρική ιστορία της Ντιναμό Κιέβου η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους μας αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ για να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια πρόκρισης της ομάδας μας στους «16» του UEFA Europa League για έκτη φορά στην ιστορία μας.

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική εκπρόσωπος της χώρας μας στις διοργανώσεις της UEFA και με τη δική σας βοήθεια καλούμαστε να σηκώσουμε και πάλι ψηλά τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Ο αυριανός αγώνας θα είναι μία ακόμα ποδοσφαιρική γιορτή και η προτεραιότητά μας είναι να προστατεύσουμε την ομάδα μας με την άψογη συμπεριφορά μας.

Θυμίζουμε ότι απαγορεύεται αυστηρά η χρήση κροτίδων, βεγγαλικών και λέιζερ. Υπενθυμίζουμε την αναγκαιότητα να διατηρούμε κενούς τους διαδρόμους των εξεδρών για λόγους ασφαλείας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ