Ολυμπιακός – Αρσεναλ: Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές – Το πρώτο παιχνίδι, η πρόκριση και τι έδιναν πέρσι

Ολυμπιακός – Αρσεναλ: Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές – Το πρώτο παιχνίδι, η πρόκριση και τι έδιναν πέρσι

Οι αποδόσεις για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ και οι αντίστοιχες για την μάχη της πρόκρισης – Πως γύρισαν στο περσινό παιχνίδι και πού υπήρξε άνοδος 34%!

Ολυμπιακός και Αρσεναλ κοντράρονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Europa League, με τις στοιχηματικές εταιρίες να έχουν βγάλει ήδη τις αποδόσεις για το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στο Καραϊσκάκη στις 11 Μαρτίου, αλλά και για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Πέρσι οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί για τους «32» του Europa League, ενώ φέτος θα παίξουν για τους «16». Μια φάση αργότερα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι «έβλεπαν» πέρσι οι στοιχηματικές και τι «βλέπουν» φέτος για την πρώτη αναμέτρηση των Ερυθρόλευκων με τους Λονδρέζους.

Πέρσι, το σετ των αποδόσεων είχε ανοίξει 3.20 – 3.50 – 2.25. Η νίκη του Ολυμπιακού έδινε 3.20, η ισοπαλία 3.50 και η νίκη της Αρσεναλ 2.25. Ετσι άνοιξαν οι αποδόσεις, αφού στη συνέχεια τα δεδομένα αντιστράφηκαν και οι Ερυθρόλευκοι γύρισαν σε φαβορί. Πριν την έναρξη του αγώνα η νίκη του Ολυμπιακού προσφερόταν σε συγκεκριμένη εταιρία στο 2.49, η ισοπαλία στο 3.71 και το διπλό της λονδρέζικης ομάδας στο 3.02. Υπήρχε πτώση του άσου 18.75% και αντιθέτως άνοδο της ισοπαλίας 6.00% και του διπλού 34.22%! Τελικά, επιβεβαιώθηκαν όσοι έπαιξαν το διπλό, με την Αρσεναλ να παίρνει τη νίκη στο Φάληρο με 1-0, χάρη στο γκολ του Αλεξάντρ Λακαζέτ στο 81’.

Πάμε να δούμε τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές για τη φετινή μάχη των δύο ομάδων. Όπως και πέρσι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο Καραϊσκάκη. Σε όλες τις στοιχηματικές, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή, οι Πειραιώτες δίνονται ως αουτσάιντερ και οι Βρετανοί ως φαβορί. Μάλιστα, σε μια από τις εταιρίες, η Αρσεναλ είναι το τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του Europa League.

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω στοιχηματική οι αποδόσεις για το ματς στο Καραϊσκάκη είναι 3.75 – 3.45 – 2.02, ενώ η Αρσεναλ προσφέρεται στο 8.00 για να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, πίσω από τις Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες προσφέρονται αμφότερες στο 5.00.

Οσον αφορά για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ο Ολυμπιακός προσφέρεται στο 4.25 και η Αρσεναλ στο 1.22.

Σε άλλη στοιχηματική εταιρία, το σετ αποδόσεων για το ματς στο Καραϊσκάκη είναι 4.00 – 3.50 – 1.90, ενώ οι αποδόσεις για πρόκριση είναι 5.00 και 1.16 αντίστοιχα.  Σε άλλη εταιρία που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο, το σετ αποδόσεων είναι 4.15 – 3.47 – 1.95 και οι αποδόσεις για πρόκριση είναι 4.45 – 1.18. Στα ίδια επίπεδα βρίσκονται οι αποδόσεις σε μια ακόμα μεγάλη ελληνική στοιχηματική εταιρία, η οποία προσφέρει 3.65 στον άσο του Ολυμπιακού, 3.50 στην ισοπαλία και 2.00 στο διπλό της Αρσεναλ, ενώ στη μάχη της πρόκρισης δίνει 4.20 στους Πειραιώτες και 1.22 στους Βρετανούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ