Συνέντευξη Γκαρθία στην Αυστρία για την Σάλτσμπουργκ

Συνέντευξη Γκαρθία στην Αυστρία για την Σάλτσμπουργκ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία μίλησε σε αυστριακή εφημερίδα για το παιχνίδι της Σάλτσμπουργκ με την Σοσιεδάδ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η Σάλτσμπουργκ αντιμετωπίζει τη Σοσιεδάδ για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ και η αυστριακή εφημερίδα, Salsburger Nachrichten ζήτησε τη γνώμη του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να παίξει η Σάλτσμπουργκ κόντρα στους Βάσκους. Ο Γκαρθία έχει περάσει άλλωστε από τον πάγκο της αυστριακής ομάδας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η γνώμη του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για τους φίλους της Σάλτσμπουργκ.

«Στο ξεκίνημα της χρονιάς ο Γκαρθία πήγε στην Ελλάδα, με τον πρώην τεχνικό της Σάλτσμπουργκ να πιάνει δουλειά στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει κατακτήσει 44 πρωταθλήματα. Ωστόσο ο Γκαρθία δεν έχει χάσει την επαφή του με το ισπανικό ποδόσφαιρο και γι’ αυτό το λόγο η SN επικοινώνησε μαζί του, για να τον ρωτήσει για την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Γκαρθία ανέλυσε στην εφημερίδα μας τα δυνατά σημεία και τα μειονεκτήματα της ισπανικής ομάδας» αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα με τον Γκαρθία να επισημαίνει. «Η Σοσιεδάδ χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της χωρίς την μπάλα. Γι’ αυτό νομίζω ότι ο σωστός τρόπος να την αντιμετωπίσεις είναι να ασκήσεις έντονο πρέσινγκ.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να πούμε ότι η Σοσιεδάδ είναι ομάδα η οποία έχει συνοχή και είναι εξαιρετική στη κυκλοφορία της μπάλας. Μπορεί να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της, δεν παίρνει ρίσκο και προτιμά την επιθετική ανάπτυξη με μικρές πάσες από την άμυνα. Ο προπονητής της είναι πολύ καλός και κάνει εξαιρετική δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ