Επικό βίντεο: Οπαδός της Άρσεναλ βλέπει… εφιάλτες με τον Ολυμπιακό και τον Ελ Αραμπί!

Επικό βίντεο: Οπαδός της Άρσεναλ βλέπει… εφιάλτες με τον Ολυμπιακό και τον Ελ Αραμπί!

Απίθανο βίντεο δημιούργησε ένα φίλος της Άρσεναλ για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό, με τον οπαδό των κανονιέρηδων να χάνει τον ύπνο του λόγω της «μάχης» με τους ερυθρόλευκους και καθώς θυμάται τον περσινό αποκλεισμό.

Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει απίστευτους εφιάλτες στην Άρσεναλ και στους οπαδούς της, λόγω του περσινού αποκλεισμού, με έναν από αυτούς να δημιουργεί ένα απίθανο βίντεο στο TikTok. Ο φίλος των κανονιέρηδων έφτιαξε ένα βίντεο-έπος με τη νέα κλήρωση κόντρα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς για τους «16» του Europa League και… χάνει τον ύπνο του, επειδή θυμάται το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο Emirates στην περσινή κόντρα των δυο ομάδων.

Ακόμα, ο οπαδός των Λονδρέζων ουρλιάζει στο ενδεχόμενο να καταφέρει και πάλι ο Ολυμπιακός να πετάξει εκτός Europa League την ομάδα του και μάλιστα για δεύτερη σερί σεζόν, ενώ ο Ελ Αραμπί του έχει δημιουργήσει πολύ άσχημα όνειρα, ενόψει των δυο αναμετρήσεων για τους «16» της φετινής διοργάνωσης που θα γίνουν στις 11 Μαρτίου και στις 18 του ίδιου μήνα στο Λονδίνο.

Δείτε το επικό βίντεο του οπαδού της Άρσεναλ:

@dylsgot5asideskills

Jokes aside I’m happy with that draw considering the other teams we could’ve got #fyp #arsenal #olympiacos #europaleague #elarabi #dyls #aubameyang

♬ Europa League Anthem – rueda.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ