ΑΕΚ – Ντιναμό Κιέβου : Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

ΑΕΚ – Ντιναμό Κιέβου : Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Διαβάστε την κριτική των κιτρινόμαυρων και του Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου.

Οι εξαιρετικοί Γκάλο, Γαλανόπουλος και Μπακασέτας, ο αρνητικός Κλωναρίδης, ο καθοριστικός για άλλη μια φορά Χριστοδουλόπουλος και η έμπνευση του Χιμένεθ με τον Αϊντάρεβιτς. Διαβάστε την κριτική των παικτών της ΑΕΚ και του Μανόλο Χιμένεθ από to10.gr.

Μπάρκας: Στη φάση του γκολ θα μπορούσε ενδεχομένως να αντιδράσει καλύτερα, αν και η απόσταση που έγινε το σουτ ήταν κοντινή. Σε όλο το υπόλοιπο ματς ήταν θεατής, αφού η Ντιναμό δεν απείλησε ουσιαστικά την ΑΕΚ.

Γκάλο: Συνέχισε στον ρυθμό που είχε και την Κυριακή, κάνοντας ένα καλό ματς με σημαντική συνεισφορά στο κομμάτι της δημιουργίας.

Βράνιες: Έκανε κάποια λάθη με την μπάλα στα πόδια, ωστόσο στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν συνεπέστατος και καθάρισε πολλές φάσεις.

Λαμπρόπουλος: H έμπνευση του Χιμένεθ να τον ξεκινήσει αντί του Τσιγκρίνσκι βγήκε στον Ισπανό τεχνικό, αφού ο «Λαμπρό» ήταν από τους καλύτερους της ΑΕΚ στο ματς.

Μπακάκης: Δεν βρέθηκε στην καλύτερη βραδιά του, κάνοντας και το λάθος στη φάση από την οποία ξεκινά το γκολ της Ντιναμό. Στο δεύτερο μέρος πάντως ανέβασε την απόδοσή του και είχε κάποιες καλές συνεργασίες με τον Χριστοδουλόπουλο.

Σιμόες: Δεν ήταν στα γνωστά του επίπεδα, δείχνοντας κυρίως στο πρώτο ημίχρονο μια αστάθεια στο παιχνίδι του. Προς το τέλος του ματς πάντως, εκεί που η ΑΕΚ πίεζε τους Ουκρανούς ασφυκτικά, βοήθησε ώστε να κερδηθούν μέτρα στο γήπεδο, κόβοντας πολλές μπάλες στον άξονα.

Γαλανόπουλος: Ήταν πιθανότατα ο κορυφαίος της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, με πολλά τρεξίματα και σωστή διαχείριση της μπάλας. Ενώ συνέχισε στο ίδιο τέμπο μέχρι και τη στιγμή της αντικατάστασής του.

Μπακασέτας: Είτε ως αριστερός εξτρέμ, είτε ως δεξιός, ήταν από τους πιο δραστήριους από πλευράς ΑΕΚ, παίρνοντας πάνω του φάσεις και δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα της Ντιναμό.

Κλωναρίδης: Για άλλη μια φορά αρνητικός. Δεν μπόρεσε ούτε να απειλήσει, ούτε να δώσει βοήθειες στον Γκάλο και δικαιολογημένα αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή του Χιμένεθ.

Λιβάγια: Παρότι το παιχνίδι δεν του πήγε, ταλαιπώρησε την άμυνα των Ουκρανών και βοήθησε την ΑΕΚ να κρατήσει την μπάλα κοντά στην περιοχή τους.

Γιακουμάκης: Δεν μπόρεσε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του, δείχνοντας στο διάστημα που αγωνίστηκε εγκλωβισμένος μεταξύ των αμυντικών της Ντιναμό.

Χριστοδουλόπουλος: Ο παίκτης που έκανε τη διαφορά, σε ακόμα ένα ματς για την ΑΕΚ. Ο Λάζαρος ήταν ο κινητήριος μοχλός της Ένωσης στο δεύτερο μέρος, κάνοντας άνω-κάτω την άμυνα των φιλοξενούμενων. Ενώ από τα δικά του πόδια ήρθε και η φάση της ισοφάρισης.

Αραούχο: Βγήκε αρκετά από την περιοχή για να μπορέσει να τροφοδοτηθεί και εκεί, ήταν δύσκολο να απειλήσει.

Αϊντάρεβιτς: Ο Αλβανός χαφ μπήκε στο ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο για να δώσει στην ΑΕΚ περισσότερη δημιουργία και κατάφερε να σκοράρει, στην πρώτη επαφή του με την μπάλα. Διαμορφώνοντας αυτό το τελικό 1-1 και βάζοντας αυτόματα το όνομά του, μεταξύ των διακριθέντων.

Χιμένεθ: Η επιλογή του να μπλέξει τόσο πολύ τη γραμμή κρούσης με την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση των Μπακασέτα, Γιακουμάκη και Κλωναρίδη δεν βγήκε για τον Ισπανό, αφού η ΑΕΚ σε αυτό το διάστημα είχε σοβαρά ζητήματα στη δημιουργία. Ωστόσο αντέδρασε γρήγορα, έκανε ορθές παρεμβάσεις στο ματς και πιστώνεται επίσης την… έμπνευση με τον Αϊντάρεβιτς, που έμελλε να είναι ο άνθρωπος που κράτησε ζωντανή την ΑΕΚ στην υπόθεση πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ