AEK – Ντιναμό Κιέβου : «Δεδομένη η πρόκριση αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο» τα λόγια του Μπάρκα

AEK – Ντιναμό Κιέβου : «Δεδομένη η πρόκριση αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο» τα λόγια του Μπάρκα

Σίγουρη θεωρεί την πρόκριση της ΑΕΚ στην επόμενη φάση του Europa League ο τερματοφύλακάς της, Βασίλης Μπάρκας, αν και εφόσον η Ένωση αγωνιστεί κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, όπως στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ όσο και αν πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο την Ντιναμό Κιέβου δεν κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα, με αποτέλεσμα η Ένωση να μείνει στο 1-1 με τους Ουκρανούς στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «32» του Europa League.

Ωστόσο, αν οι Κιτρινόμαυροι μπουν ακριβώς έτσι στην αναμέτρηση στο Κίεβο, τότε η πρόκριση τους ανήκει 100%, σύμφωνα με τον γκολκίπερ της ελληνικής ομάδας, Βασίλη Μπάρκα.

«Αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο, τότε η πρόκριση είναι δεδομένη. Μπορώ να πω ότι σήμερα μπήκαμε λίγο νωθρά στο παιχνίδι, από μία άτυχη στιγμή δεχθήκαμε ένα γκολ. Ελπίζω ότι στο δεύτερο παιχνίδι θα είμαστε πιο τυχεροί, δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία ότι ήμασταν καλύτεροι. Δείξαμε και σήμερα ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και όλοι πρέπει να το καταλάβουν αυτό. Είτε στο ελληνικό πρωτάθλημα είτε στο Europa League», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ