Ο Γουίλιαν αλλάζει τα πλάνα του Αρτέτα; (pic)

Ο Γουίλιαν αλλάζει τα πλάνα του Αρτέτα; (pic)

Παρά το γεγονός ότι οι Άγγλοι δεν δίνουν τον Γουίλιαν για βασικό κόντρα στον Ολυμπιακό, μια ανάρτησή του Βραζιλιάνου στο instagram δημιουργεί αμφιβολίες για την ενδεκάδα που θα παρατάξει τελικά ο Αρτέτα.

Περίπου 2,5 ώρες μένουν για τη σέντρα στο μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης» το οποίο βέβαια δεν είναι πολύ σημαντικό μόνο για τους Πειραιώτες αλλά και για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα. Οι «κανονιέρηδες» βλέπουν το Europa League ως μοναδική διέξοδο ώστε να αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στην Ευρώπη μιας και στο πρωτάθλημα έχουν μείνει πολύ πίσω από νωρίς, οπότε το ματς με τον Ολυμπιακό θεωρείται τελικός για εκείνους.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Άγγλων ο Ισπανός τεχνικός της Άρσεναλ κατέληξε στο 4-2-1-3, με τον Λένο κάτω από τα δοκάρια και τους Σοάρες, Νταβίντ Λουίς, Γκαμπριέλ και Τίρνι στην τετράδα της άμυνας. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Πάρτεϊ και Τζάκα, με τον Όντεγκααρντ να κινείται μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο και τους Πεπέ και Σάκα να πλαισιώνουν στην επίθεση τον Ομπαμεγιάνγκ.

Μια ανάρτηση ωστόσο του Γουίλιαν στο instagram, ίσως αλλάζει τα δεδομένα καθώς είναι πιθανό να αποτελεί ένδειξη πως ο Βραζιλιάνος θα ξεκινήσει βασικός. Κάτι που συνέβη στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος με Λέστερ και Μπέρλνι όπου μάλιστα είχε και πολύ καλή απόδοση. Μάλιστα ο Αρτέτα τον είχε χαρακτηρίσει ως «gamechanger» στο παιχνίδι με την Μπενφίκα στο Καραϊσκάκη όταν πέρασε αλλαγή και βοήθησε τα μέγιστα στην ανατροπή και την πρόκριση της ομάδας του.

Μένει να δούμε να τελικά θα υπάρξει η έκπληξη της τελευταίας στιγμής από τον Αρτέτα κι αν τελικά συμβεί, ποιος θα είναι ο παίκτης που θα μείνει στον πάγκο για να ξεκινήσει ο Γουίλιαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ