«Έγκλημα» στο Καραϊσκάκη: Χάρισαν γκολ στην Άρσεναλ, καθαρό επιθετικό φάουλ!

«Έγκλημα» στο Καραϊσκάκη: Χάρισαν γκολ στην Άρσεναλ, καθαρό επιθετικό φάουλ!

Ο Γκάμπριελ γκρέμισε τον Εμβιλά και σκόραρε, ο διαιτητής έδειξε σέντρα και το VAR συμφώνησε, αλλοιώνοντας επίσημα το αποτέλεσμα του αγώνα! Έξαλλοι στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν πίστευαν την απόφαση

Απίθανα πράγματα στο Καραϊσκάκη, με τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Άρσεναλ, Ντάνιελ Ζίμπερτ να κλείνει τα μάτια σε καθαρό επιθετικό φάουλ του Γκάμπριελ στον Εμβιλά στο δεύτερο γκολ των κανονιέρηδων, αλλοιώνοντας ξεκάθαρα το αποτέλεσμα του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα στο 79ο λεπτό η Άρσεναλ είχε κερδίσει κόρνερ, το οποίο έπαιξε γρήγορα με πάσα ο Όντενγκαρντ στον Γουίλιαν, εκείνος έβγαλε τη σέντρα και ο Γκάμπριελ αφού «καβάλησε» τον Εμβιλά σκόραρε με το κεφάλι. Ο Γερμανός ρέφερι του ματς δεν είδε ότι ο αμυντικός της λονδρέζικης ομάδας γκρέμισε τον Γάλλο ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων πριν σκοράρει, με το VAR να συμφωνεί με τον διαιτητή και τον Ζίμπερτ να δείχνει σέντρα, ενώ ο Εμβιλά ήταν στο έδαφος και δεχόταν τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο.

Το γκολ φυσικά δεν έπρεπε ποτέ να μετρήσει κι όμως μέτρησε στο Καραϊσκάκη, παρόλο που η παράβαση ήταν πεντακάθαρη, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να είναι έξαλλοι με την απόφαση του Γερμανού διαιτητή, αλλά και με εκείνων που είναι στο VAR.

Δείτε το καθαρό επιθετικό φάουλ του Γκάμπριελ στον Εμβιλά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ