Καθάρισε από το πρώτο ματς η Ρόμα (3-0) – Σκορ πρόκρισης για Τότεναμ και Γρανάδα

Καθάρισε από το πρώτο ματς η Ρόμα (3-0) – Σκορ πρόκρισης για Τότεναμ και Γρανάδα

Η Ρόμα σκόρπισε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο «Ολίμπικο» με σκορ 3-0, παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα, Νίκες με σκορ πρόκρισης για Τότεναμ και Γρανάδα, απέναντι σε Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Μόλντε αντίστοιχα (2-0).

Τα πρώτα παιχνίδια που ξεκίνησαν στις 22:00, για τη φάση των «16» του Europa League, ολοκληρώθηκαν με τις ομάδες που επικράτησαν να παίρνουν ένα πολύ καλό προβάδισμα, ενόψει των ρεβάνς σε μία εβδομάδα.

Ρόμα-Σαχτάρ Ντόνετσκ 3-0

Η Ρόμα διέλυσε τη Σαχτάρ Ντόνετσκ με σκορ 3-0 στο «Ολίμπικο» σε μια ολοκληρωτική εμφάνιση για τους «τζαλορόσι» που βρίσκονται πλέον μια… ανάσα από τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το σκορ για τους Ρωμαίους άνοιξε ο Πελεγκρίνι στο 23′ έπειτα από πάσα του Πέδρο, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 1-0. Στο δεύτερο μέρος η Ρόμα ανέβασε ρυθμό «έπνιξε» τους Ουκρανούς και βρήκε ακόμα δύο τέρματα.

Αρχικά το 2-0 έκανε ο Στεφάν Ελ Σαράουι στο 73′ δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του, για να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα ο Μαντσίνι τέσσερα λεπτά αργότερα και να κάνει το 3-0.

Τότεναμ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ 2-0

Ο Χάρι Κέιν είχε μεγάλα κέφια για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Άγγλος φορ σκόραρε δύο φορές και έδωσε στους «πετεινούς» ένα καθαρό προβάδισμα κόντρα στη Ντινάμο.

Στο 25′, στην πρώτη ουσιαστικά καλή ευκαιρία για τους Λονδρέζους ο Κέιν βρήκε την ευκαιρία και άνοιξε το σκορ, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στη συνέχεια η Τότεναμ δεν σταμάτησε να ψάχνει και το 2-0 που θα της έδινε μεγαλύτερη ησυχία ενόψει της ρεβάνς, κάτι που τελικά κατάφερε. Ο Συνήθης ύποπτος, Χάρι Κέιν, στο 70′ καθάρισε το παιχνίδι για την ομάδα του «Special One».

Γρανάδα-Μόλντε 2-0

Οι δύο «γερόλυκοι» επιθετικοί της Γρανάδα, Χόρχε Μολίνα και Ρομπέρτο Σολδάδο, είχαν κέφια απόψε και με δικά τους τέρματα μπόρεσαν να δώσουν τη νίκη στην ομάδα τους και ένα ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Αρχικά ο Μολίνα άνοιξε το σκορ στο 26′ μετουσιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πίεση του συλλόγου της Ανδαλουσίας, με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Οι Σουηδοί έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε τρία λεπτά του Έλινγκσεν στο 71′. Έτσι με αριθμητικό πλεονέκτημα η Γρανάδα έκανε το 2-0 στο 77′ με τον Σολδάδο να είναι ο σκόρερ καθαρίζοντας το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ