Όντεγκαρντ : «Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη για εμάς»

Όντεγκαρντ : «Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη για εμάς»

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ χαρακτήρισε μεγάλη τη νίκη της Άρσεναλ επί του Ολυμπιακού (3-1) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Europa League.

Μεγάλη χαρακτήρισε τη νίκη της Άρσεναλ επί του Ολυμπιακού (3-1) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Europa League ο Μάρτιν Όντεγκαρντ.

Επιπλέον, ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός μιλώντας στο «BT Sport» αναφέρθηκε και στο γκολ που πέτυχε κόντρα στους ερυθρόλευκους.

«Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη για εμάς, ένα σπουδαίο αποτέλεσμα με τρία γκολ μακριά από την έδρα μας. Κερδίζοντας σε τέτοιες διοργανώσεις είναι πάντα υπέροχο. Η νοοτροπία και η μαχητικότητα της Άρσεναλ είναι το κάτι άλλο. Ένιωσα σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και με ευχαριστεί που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γκολ του: «Ήθελα να κάνω σουτ στη εστία, ευτυχώς το σουτ ήταν καλό και μπήκε. Νιώθω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και αισθάνομαι όμορφα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 22χρονος άσος των Λονδρέζων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ