Μαρτινς : «Με Μπα και Βρουσάι στο Λονδίνο»

Μαρτινς : «Με Μπα και Βρουσάι στο Λονδίνο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη ρεβάνς με την Άρσεναλ, τονίζοντας πως οι Μπα και Βρουσάι θα είναι στην αποστολή για το Λονδίνο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη για τη ρεβάνς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο και δήλωσε πως οι Ουσεϊνού Μπα και Μάριος Βρουσάι θα είναι κανονικά στην αποστολή για το Emirates. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ο Σενεγαλέζος αμυντικός υπολογίζεται για το ματς με τους κανονιέρηδες, ενώ από εκεί και πέρα, υπογράμμισε ότι και ο Έλληνας εξτρέμ θα ταξιδέψει με την ομάδα.

Ακόμα ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι το αυριανό ματς είναι πολύ δύσκολο, η Άρσεναλ έχει το πλεονέκτημα, όμως οι ερυθρόλευκοι πάνε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν, ξεκαθαρίζοντας πως όλοι στο στρατόπεδο των Πειραιωτών το πιστεύουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το αν έχει κάποιο νέο για τον Μπα και με ποια νοοτροπία θα πάει η ομάδα: «Ναι θα είναι έτοιμος ο Μπα. Η νοοτροπία μας είναι η ίδια. Δεν αλλάζει η προσέγγιση. Έχουμε ένα σοβαρό μειονέκτημα, αλλά ξέρουμε πως στο ποδόσφαιρο γίνονται όλα. Υπάρχουν πολλές ιστορίες ανατροπής. Πάμε με πολλή θετική σκέψη, παρ’ όλο που γνωρίζουμε πως το πλεονέκτημα το έχει η Άρσεναλ».

Για το αν είναι η μεγαλύτερη πρόκληση αυτό το ματς όσο είναι προπονητής του Ολυμπιακού; «Όχι, έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές δυσκολίες. είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και ξέρουμε ότι όλα μπορούν να συμβούν. Είμαστε καλά σε ψυχολογία και φυσικά κατάσταση, αλλά είμαστε εδώ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος για όλα και γι’ αυτό είμαστε εδώ.

Θυμίζω την περσινή ιστορία, που όλος ο κόσμος πίστευε ότι είχαμε αποκλειστεί. Κανείς δεν πίστευε στην ανατροπή στην Αγγλία, αλλά εμείς μέσα μας το πιστεύαμε. Ξέραμε το πως, το προσπαθήσαμε και το πετύχαμε. Φέτος βέβαια τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, θέλουμε τρία γκολ, αλλά όλα είναι πιθανά. Αν το πιστεύεις, μπορεί να συμβεί».

Για τους τραυματίες και το αν η ομάδα θα έχει στο μυαλό της αν δεν μπορέσει την πρόκριση, τουλάχιστον να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για το ranking της UEFA; «Εκτός από τον Μπα, ο Σεμέδο, ο Αβραάμ, ο Χασάν και ο Βαλμπουενά δεν θα έρθουν, αλλά θα έρθει ο Βρουσάι. Ναι φυσικά, ένα γρήγορο γκολ στα πρώτα λεπτά θα είναι σημαντικό. Αν δεν καταφέρουμε να προκριθούμε τότε θα κοιτάξουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τι πιστεύετε ότι πάει στραβά για το ελληνικό αποτέλεσμα και βρισκεται στην 20η θέση και τι πρέπει να αλλάξει; «Εδώ βρισκόμαστε να μιλήσουμε για το ματς. Και όχι πως πρέπει να δομηθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά πρέπει να αλλξουν πραγματα. Μας αφορά η θέση της Ελλάδας, είναι πολλά αυτά που πρέπει να αλλάξουν, αλλά θα αναφερθούμε άλλη φορά σε αυτά και όχι σήμερα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ