Βρουσάι : «Είμαι έτοιμος να παίξω, θα τα δώσουμε όλα απέναντι στην Άρσεναλ»

Βρουσάι : «Είμαι έτοιμος να παίξω, θα τα δώσουμε όλα απέναντι στην Άρσεναλ»

Ο Μάριος Βρουσάι μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του από τον τραυματισμό.

Ο Μάριος Βρουσάι επέστρεψε από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο ματς με τον Άρη και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League.

Ο εξτρέμ των ερυθρόλευκων λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Λονδίνο για το παιχνίδι της Πέμπτης μίλησε στο «10» για τη ρεβάνς με τους κανονιέρηδες και υπογράμμισε ότι όλοι θα δώσουν τα πάντα στο Emirates και όπου βγει. Ακόμα ο Βρουσάι στάθηκε στην επιστροφή του από τον τραυματισμό που είχε στο ματς με τους κίτρινους και ξεκαθάρισε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί αν του ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βρουσάι κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού:

«Αισθάνομαι καλά. Είμαι πολύ καλά και δούλεψα πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα για να επανέλθω. Αν με χρειαστεί ο προπονητής είμαι διαθέσιμος και έτοιμος να αγωνιστώ. Πάμε στην Αγγλία για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι στην Άρσεναλ. Πιστεύουμε στην ομάδα, θα δώσουμε τα πάντα και ότι βγει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ