Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού στο Εμιρέιτς

Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού στο Εμιρέιτς

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για τον επαναληπτικό με την Αρσεναλ.

Ετοιμος να παλέψει και να διεκδικήσει τις πιθανότητές του απέναντι στην Αρσεναλ είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι στις 19:55 θα αντιμετωπίσουν την βρετανική ομάδα στο Εμιρέιτς στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa League (σ.σ 1-3 το πρώτο ματς) και θα τα δώσουν όλα για να κάνουν την ολική ανατροπή και να πάρουν μια επική πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Χθες το μεσημέρι από to10.gr, ενημερωθήκατε για την έκπληξη που ετοιμάζει ο προπονητής των Πειραιωτών στον Μικέλ Αρτέτα. Μια έκπληξη που κάνει πράξη τελικά ο Πορτογάλος τεχνικός, αφού αφήνει στην άκρη το 4-3-3 και παρατάσσει τον Ολυμπιακό με ένα διαφορετικό σύστημα.

Ο Ιβηρας ξεκινάει την ομάδα του με τρία στόπερ, όπως είχε κάνει και στο παιχνίδι του Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι. Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς παρατάσσει τον Ολυμπιακό με τον Σα μπροστά από την εστία και τους Παπασταθόπουλο, Μπα και Χολέμπας στην τριάδα της άμυνας.

Σε ρόλους μπακ-χαφ οι Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ, οι οποίοι θα γυρίζουν όταν αμύνεται ο Ολυμπιακός και θα προωθούνται όταν επιτίθεται. Οι Καμαρά και Εμβιλά θα είναι στα χαφ, με τους Φορτούνη και Μασούρα να είναι τα στηρίγματα του Ελ Αραμπί.

Συνοπτικά η 11άδα: Σα, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Καμαρά, Ρέαμπτσιουκ, Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ