Βαγγέλης Μαρινάκης : «Η ομάδα μας άξιζε να συνεχίσει, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Βαγγέλης Μαρινάκης : «Η ομάδα μας άξιζε να συνεχίσει, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το διπλό του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ έστειλε το δικό του μήνυμα για την εξαιρετική παρουσία των ερυθρόλευκων στο Έμιρειτς.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα μεγάλο διπλό στο Έμιρειτς επί της Άρσεναλ με σκόρερ τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο ηγέτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του ματς έστειλε το δικό του μήνυμα, μοιράζοντας συγχαρητήρια για τη νίκη στο Λονδίνο.

Ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που άξιζε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League, μετά την τρίτη συνεχόμενη νίκη επί της Άρσεναλ στο Έμιρειτς.

«Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, συνεχίζουμε δυνατά», ήταν η φράση με την οποία έκλεισε το μήνυμά του ο ηγέτης του πειραϊκού συλλόγου, που είδε την ομάδα του να κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία και να πετυχαίνει ακόμη μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ σημαντική ομάδα της Ευρώπης.

Αναλυτικά το μήνυμα του ηγέτη του Ολυμπιακού:

«Μπράβο στον Ολυμπιακό μας! Πάντα με το κεφάλι ψηλά και 3η συνεχόμενη νίκη στο Emirates Stadium! Η ομάδα μας άξιζε να συνεχίσει, όμως ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ