Χαρτ: «Η ομάδα που χειρίζεται τα social media ευθύνεται για το λάθος»

Χαρτ: «Η ομάδα που χειρίζεται τα social media ευθύνεται για το λάθος»

Σε λάθος της ομάδας που χειρίζεται τους λογαριασμούς του στα social media απέδωσε την γκάφα με την ανάρτηση έπειτα από τον αποκλεισμό της Τότεναμ ο Τζο Χαρτ και ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδα του.

Με πρωταγωνιστή τον Μίσλαβ Όρσιτς ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ νίκησε με 3-0 στην παράταση την Τότεναμ και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της αγγλικής ομάδας, Τζο Χαρτ, να προκαλεί… αναστάτωση με την ανάρτησή του στα social media.

Ο 33χρονος Άγγλος τερματοφύλακας, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης που έγραφε «job done», δηλαδή «έγινε η δουλειά» εννοώντας ότι η ομάδα του πήρε την πρόκριση.

Όπως είναι φυσικό προκλήθηκε τεράστια αναστάτωση και έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλάθλους της Τότεναμ, με τον Χαρτ να στέλνει μήνυμα μέσω του Instagram στο οποίο απέδιδε το λάθος στην ομάδα που χειρίζεται τους λογαριασμούς του.

«Καλημέρα παιδιά, θέλω να απολογηθώ εκ μέρους της ομάδας που χειρίζεται τους λογαριασμούς μου στα social media. Κάποιος θα νόμισε ότι νικήσαμε 3-0 χθες, όσο ανόητο κι αν ακούγεται αυτή είναι η αλήθεια. Έτσι δημοσίευσε το «job done».

Είναι απαράδεκτο και είμαι σίγουρος ότι ενόχλησε πολύ κόσμο. Δεν έγινε από μένα, αλλά ζητώ συγγνώμη. Δυστυχώς συμβαίνουν τέτοια πράγματα», ανέφερε ο Άγγλος τερματοφύλακας των «σπιρουνιών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ