Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Τότεναμ 3-0 παρ., 2-0 κ.α (vid)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Τότεναμ 3-0 παρ., 2-0 κ.α (vid)

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πήρε ιστορική νίκη κόντρα στην Τότεναμ, επικρατώντας στην παράταση με 3-0 (2-0 κ.α) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πραγματοποίησε ηρωική εμφάνιση κόντρα στην Τότεναμ και πήρε ιστορική νίκη απέναντι στους Άγγλους, επικρατώντας με 3-0 στην παράταση (2-0 κ.α) χάρη σε χατ-τρικ του Όρσιτς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League.

Παρότι η Τότεναμ είχε αποκτήσει το προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς (2-0), οι Κροάτες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα και στην παράταση σκόραραν στο 116′, σοκάροντας την ομάδα του Μουρίνιο.

Η αγγλική ομάδα πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά και απείλησε στο 28′ με τον Λαμέλα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τις ευκαιρίες των Μάγιερ (35′) και Σάντσες (36′), ενώ η Τότεναμ έχασε ευκαιρία με τον Κέιν στο 44′ αλλά ο Λιβάκοβιτς απέκρουσε.

Η Ντιναμό μπήκε αποφασιστικά στο δεύτερο μέρος και ευτύχησε να προηγηθεί στο 62′ με τρομερό σουτ του Όρσιτς, ο οποίος έκανε το 1-0. Η Τότεναμ προσπάθησε να αντιδράσει στο 71′ αλλά ο Λιβάκοβιτς σταμάτησε την προσπάθεια του Λο Σέλσο.

Κι αφού οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, οι Κροάτες πέτυχαν το 2-0 στο 83′ ξανά με τον Όρσιτς και έστειλαν το ματς στην παράταση. Εκεί, η Τότεναμ έχασε την ευκαιρία να σκοράρει στο 102′ με τον Μπέιλ και στο 106′ έκανε την ολική ανατροπή με τον Όρσιτς να κάνει το 3-0 με το τρίτο προσωπικό του γκολ.

Η ομάδα του Μουρίνιο δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ πρόκρισης και έτσι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πανηγύρισε έξαλλα μια ανεπανάληπτη πρόκριση!

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Ριστόφσκι (90′ Στογιάνοβιτς), Λαουρίτσεν, Θεοφίλ-Καθρίν, Φράνιτς (82′ Λέοβατς), Μάγιερ (82′ Γκαβράνοβιτς), Γιάκιτς (75′ Ατιέμβεν), Αντέμι, Ιβάνουσεκ, Όρσιτς, Πέτκοβιτς (90′ Μίσιτς)

Τότεναμ: Γιορίς, Οριέ (107′ Μπεργκβάιν), Σάντσες, Ντάιερ, Ντέιβις (91′ Ρεγκιλόν), Σισοκό, Γουίνκς (68′ Εντομπελέ), Λαμέλα (60′ Μπέιλ), Ντέλε Άλι (68′ Λο Σέλσο), Λούκας (86′ Καρλος Βινίσιους), Κέιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ