Αστυνομικοί στα σπίτια των παικτών της Άρσεναλ!

Αστυνομικοί στα σπίτια των παικτών της Άρσεναλ!

Μία ασυνήθιστη επίσκεψη δέχτηκαν οι «κανονιέρηδες» μετά το παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό.

Έναν απρόσκλητο επισκέπτη δέχτηκαν στα σπίτια τους ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο και εργαζόμενοι στην Άρσεναλ, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Αστυνομικοί χτύπησαν τις πόρτες τους, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν τηρούν τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού!

Οι κανόνες που έχει επιβάλλει η Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον προβλέπουν ότι όποιος επιστρέφει στην Αγγλία από το εξωτερικό, τίθεται σε καραντίνα δέκα ημερών ή μπορεί να βγει μετά την πέμπτη μέρα, εφόσον υποβληθεί σε τεστ και λάβει αρνητικό αποτέλεσμα.

Οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν τους «κανονιέρηδες» για να τους ελέγξουν και να ρωτήσουν για το λόγο που μετακινήθηκαν. Διότι άπαντες στην Άρσεναλ την επόμενη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, πήγαν στο προπονητικό κέντρο για προπόνηση. Επειδή σύμφωνα με τις εξαιρέσεις που ισχύουν για τις ομάδες με διεθνείς υποχρεώσεις, αρκεί να εξεταστούν τη μέρα της άφιξη τους στο Νησί και εφόσον είναι αρνητικοί, μπορούν να κυκλοφορήσουν.

Φυσικά, η αγγλική αστυνομία δεν χαρίζεται… Οπότε οι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο και αφού έλαβαν τις εξηγήσεις που έπρεπε, αποχώρησαν χωρίς να κόψουν πρόστιμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ