Φονσέκα : «Δεν ξέρω αν θα είμαι στη Ρόμα την επόμενη σεζόν»

Φονσέκα : «Δεν ξέρω αν θα είμαι στη Ρόμα την επόμενη σεζόν»

Ο Πάουλο Φονσέκα μίλησε μετά την ισοπαλία και την πρόκριση της Ρόμα επί του Άγιαξ (1-1) και αναφέρθηκε στο μέλλον του, το οποίο μπορεί να μην τον βρει στον πάγκο των «τζιλαρόσι».

Μετά την ισοπαλία και την πρόκριση της Ρόμα επί του Άγιαξ (1-1) ο Πάουλο Φονσέκα αναφέρθηκε στο μέλλον του, το οποίο μπορεί να μην τον βρει στον πάγκο των «τζιλαρόσι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Είχαμε περισσότερα προβλήματα στο Αμστερνταμ. Ο Αγιαξ είναι πολύ δυνατή ομάδα με σπουδαία ποιότητα, αλλά κάναμε τρομερό παιχνίδι αμυντικά».

Για το γεγονός ότι η Ρόμα είναι η μοναδική ιταλική ομάδα στην Ευρώπη: «Δεν έχω φτάσει ποτέ σε ευρωπαϊκό ημιτελικό και είναι πραγματικά μεγάλη ικανοποίηση. Εκπροσωπούμε την Ιταλία και αυτό είναι λόγος υπερηφάνειας για τη Ρόμα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από αυτή την έκδοση της Ρόμα που είδαμε απόψε: «Ναι, επαναλαμβάνω ότι ο Αγιαξ είναι σπουδαία ομάδα. Υποφέραμε περισσότερο στο πρώτο παιχνίδι, έχουν τρομερή ποιότητα επιθετικά, δεν είναι εύκολο να τους αντιμετωπίζεις. Κάναμε ένα προσεκτικό παιχνίδι επειδή είχαμε το προβάδισμα μετά την εκτός έδρας νίκη. Νομίζω πως διαχειριστήκαμε καλά την κατάσταση».

Για το αν θα είναι στον πάγκο της Ρόμα και την επόμενη σεζόν: «Δεν το ξέρω. Ξέρω ότι θα είμαι ο προπονητής της στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η Ρόμα, τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν τώρα».

Για τη σχέση του με τους Νταν και Ράιαν Φρέντκιν: «Μιλάω μαζί τους όπως πάντα, ο πρόεδρος είναι πάντα κοντά στην ομάδα, από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα».

Για το γκολ του Τζέκο: «Αρχίσαμε να παίζουμε από πίσω, ο Κριστάντε έχει ποιότητα με τη μπάλα στα πόδια. Βγήκαμε καλά μπροστά και ο Καλαφιόρι έκανε πολύ ωραία ενέργεια. Είμαστε, προφανώς, ευτυχισμένοι για το γκολ. Η ποιότητα του Κριστάντε φάνηκε σε μια κατάσταση που ήταν υπό πίεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ