Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ θέλουν να… αναβιώσουν το 2019

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ θέλουν να… αναβιώσουν το 2019

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ έχουν την ευκαιρία να... γυρίσουν πίσω τον χρόνο, αν προκριθούν στον τελικό του Europa League.

Οι σημερινές μάχες για ένα εισιτήριο στον τελικό του Europa League, ενδέχεται να προκαλέσουν… deja vu, σε περίπτωση που περάσουν οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ .

Ο χρόνος γυρνάει πίσω στην σεζόν 2018-19 όταν τέσσερις αγγλικές ομάδες βρέθηκαν στους μεγάλους τελικούς των Champions και Europa League. Εκείνη την χρονιά η Λίβερπουλ αντιμετώπισε την Τότεναμ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και η Τσέλσι την Άρσεναλ αντίστοιχα στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.

Απόψε λοιπόν υπάρχει το ενδεχόμενο επαναληφθεί το συγκεκριμένο σκηνικό, εάν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ αφήσουν εκτός τις Ρόμα και Βιγιαρεάλ αντίστοιχα.

Οι μεν «κόκκινοι διάβολοι» έχουν σχεδόν εξασφαλισμένη την πρόκριση μετά το 6-2 του πρώτου ματς, ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει για την ομάδα του Αρτέτα, η οποία καλείται να προσπεράσει το δύσκολο εμπόδιο του παλιού της γνώριμου, Έμερι μετά την ήττα της με 2-1 στην Ισπανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ