Η Άρσεναλ μένει εκτός Ευρώπης μετά από 25 χρόνια!

Η Άρσεναλ μένει εκτός Ευρώπης μετά από 25 χρόνια!

Ο αποκλεισμός της Άρσεναλ από τη Βιγιαρεάλ αναμένεται να αφήσει εκτός Ευρώπης τους κανονιέρηδες μετά από 25 χρόνια, αφού πολύ δύσκολα θα προλάβει μια εκ των 7 πρώτων θέσεων στην Premier League.

H Άρσεναλ μετά τον αποκλεισμό από τη Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά του Europa League βρίσκεται πολύ κοντά στο να γράψει αρνητική ιστορία. Το 1995-’96 η Αρσεναλ δεν αγωνίστηκε στην Ευρώπη, κάτι που κινδυνεύει να της συμβεί ξανά έπειτα από 25 χρόνια, καθώς βρίσκεται στο -7 από το Europa League και στο -5 από το εισιτήριο για το νέο Conference.

Η εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Βιγιαρεάλ στη ρεβάνς του ημιτελικού είχε διπλό αντίκτυπο, αφού πρώτον δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο στον τελικό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ από την άλλη ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι δεν θα βγει κατά πάσα πιθανότητα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν.

Η Αρσεναλ είναι 9η στη βαθμολογία και βρίσκεται στο -5 από την 7η Λίβερπουλ, ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές. Οι Αγγλοι βγάζουν επτά ομάδες στην Ευρώπη και αυτό δεν αλλάζει ακόμα και στην περίπτωση που κατακτήσει η Τσέλσι το Champions League και τερματίσει 5η. Ακόμα δηλαδή και εάν οι Αγγλοι βγάλουν πέντε ομάδες στο Champions League, οι μάξιμουμ συμμετοχές τους θα είναι επτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ