Αγωνία για Σισέ στον Ολυμπιακό (vids)

Αγωνία για Σισέ στον Ολυμπιακό (vids)

Ο Παπέ Αμπού Σισέ χτύπησε στο ματς με τη Σλόβαν και βγήκε υποβασταζόμενος από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού εκτός αγωνιστικού χώρου

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του Παπέ Αμπού Σισέ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός των «ερυθρόλευκων», σε μία φάση στο 72′ τραυματίστηκε όταν στην προσπάθειά του να ανακόψει τον Χέντεϊ έπεσε άτσαλα στο έδαφος και άρχισε να πιάνει το αριστερό του πόδι. Αμέσως το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον Σισέ.

Ο 25χρονος στόπερ δεν μπόρεσε να συνεχίσει τελικά στο παιχνίδι και βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο κουτσαίνοντας και υποβασταζόμενος από τους γιατρούς του συλλόγου, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να τον χειροκροτά κατά την έξοδό του από το γήπεδο. Στη θέση του μπήκε ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Πλέον μένει να φανεί πόσο σοβαρή είναι η ζημιά που έχει υποστεί ο Σισέ, αν θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης και αν ναι για πόσο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ