Μαρτίνς – «Ο κόσμος θα δει όμορφα πράγματα από τον Ολυμπιακό»

Μαρτίνς – «Ο κόσμος θα δει όμορφα πράγματα από τον Ολυμπιακό»

Ο Πέδρο Μαρτίνς εγκωμίασε την αντίδραση των παικτών του και δήλωσε βέβαιος πως οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» θα ευχαριστηθούν θέαμα.

Στην αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του μετά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ικανοποιημένος από την επικράτηση επί της Σλόβαν και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως οι «ερυθρόλευκοι» θα προσφέρουν φέτος θέαμα στον κόσμο τους.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς στο Mega TV:

Είχε ανάγκη ο Ολυμπιακός από μία τόσο μεγάλη νίκη και μία καλή εμφάνιση;

«Πραγματικά είχαμε ανάγκη από τη σημερινή νίκη, κυρίως να δείξουμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα άσχημα αποτελέσματα. Καταφέραμε να αντιδράσουμε και δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι για μία νέα σελίδα.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα, γιατί δείξαμε ότι μπορούμε να ξεπερνάμε τις αρνητικές στιγμές και τα προβλήματα. Έχουμε τον χαρακτήρα και αυτό θα είναι το αγωνιστικό πνεύμα που θα έχει ο Ολυμπιακός και φέτος. Όπως είδατε σήμερα, η ομάδα ήταν εδώ, παρούσα και συνεχώς θα βελτιώνεται».

Μετά το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς, είπατε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να αντιδράσει. Τι μεσολάβησε και η εικόνα της ομάδας άλλαξε τόσο δραστικά;

«Προπονηθήκαμε ως ομάδα μετά από καιρό, το προηγούμενο 20ήμερο έλειπαν συνεχώς παίκτες από την προπόνηση. Όταν επέστρεψαν οι τραυματίες και οι ασθενείς, δεν ήταν στην κατάσταση που έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε.

Αυτή την εβδομάδα είδαμε μία ομάδα πλήρη και έτοιμη. Αυτή η ομάδα έδειξε την ικανότητα της να πιέζει και ήταν πολύ καλή σε μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού.

Θα δείτε όμορφα πράγματα φέτος από αυτή την ομάδα και ξέρουμε τι μπορεί να κάνει, είμαστε σίγουροι για αυτό. Χωρίς να ψάξω για δικαιολογίες, οι τελευταίες 20 μέρες ήταν πολύ δύσκολες. Όμως, έχουμε βρει τον εαυτό μας και όποιος παίζει στον Ολυμπιακό, πρέπει να ξέρει να αντιδράει.

Όχι μόνο γιατί πρέπει να χαρίζουμε χαρές στον κόσμο, αλλά και για να τιμάμε τη φανέλα που φοράμε».

Τι περιμένετε από τα νέα παιδιά να δώσουν στον Ολυμπιακό;

«Ήρθαν για να προσφέρουν ποιότητα, να βελτιώσουν τις επιλογές μας και να δώσουν περισσότερα πράγματα στην ομάδα. Ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο που παίζουμε αρέσει στον κόσμο και αυτοί παίκτες ήρθαν για να κάνουν αυτό το στυλ ακόμα πιο ελκυστικό. Ξέρουμε τι θέλει να δει ο κόσμος από εμάς και με τη βοήθεια των νέων παικτών, θέλουμε να ικανοποιήσουμε το κοινό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ