Τι θα πετύχει στον όμιλο του Europa League ο Ολυμπιακός; (poll)

Τι θα πετύχει στον όμιλο του Europa League ο Ολυμπιακός; (poll)

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να διακριθεί στο Europa League έχοντας μπροστά του δύσκολο έργο στον όμιλο με Άιντραχτ, Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ. To10.gr σας δίνει την δυνατότητα να προβλέψετε ποια θέση θα πάρει ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στη Μπρατισλάβα, και παρά το 2-2 με τη Σλόβαν στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα, πήρε την πρόκριση χάρη στο 3-0 του πρώτου παιχνιδιού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έτσι πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Η δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση θα θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το Champions League, όσον αφορά στον τρόπο διεξαγωγής, καθώς θα υπάρχουν 8 όμιλοι των 4 ομάδων. Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (27/8) έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης.

Ωστόσο, οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει πολλές φορές πως είναι φτιαγμένοι για τα δύσκολα. Πρόκειται για έναν όμιλο που σαφώς θυμίζει Champions League, με την πρόκριση να μοιάζει ανοιχτή για όλες τις ομάδες.

Οι Πειραιώτες ξεκινούν τις φετινές του ευρωπαϊκές υποχρεώσεις με την Αντβέρπ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 16 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε. Ακολουθούν τα δύο ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης σε Γερμανία και Ελλάδα, για να κλείσει το πρόγραμμα με τους Τούρκους στον Πειραιά και την Αντβέρπ στο Βέλγιο.

Με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, οι οκτώ πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα προκριθούν απευθείας στη φάση των «16» ενώ οι δεύτερες κάθε ομίλου θα δώσουν δύο αγώνες μπαράζ με τις οκτώ ομάδες που θα βρεθούν στο Europa League έχοντας τερματίσει στην τρίτη θέση των ομίλων του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι από φέτος δεν θα είναι χαμένες οι τρίτες των ομίλων του Europa League, αφού υποβιβάζονται στο Europa Conference League, όπου δίνουν δύο αγώνες μπαράζ με τις αντίστοιχες τρίτες των ομίλων της νεοσύστατης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με έπαθλο το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Conference League.

To10.gr «πετάει» την μπάλα σε εσάς και σας δίνει την δυνατότητα να προβλέψετε το μέλλον και τη θέση που θα καταλάβει ο Ολυμπιακός στον 4ο όμιλο του Europa League.

Ψηφίστε στο παρακάτω poll:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ