Μπουχαλάκης: «Μπορούμε να προχωρήσουμε στο Europa League»

Μπουχαλάκης: «Μπορούμε να προχωρήσουμε στο Europa League»

Ο μέσος του Ολυμπιακού δήλωσε αισιόδοξος για μία καλή πορεία στη διοργάνωση.

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Europa League, εμφανίστηκε ο Αντρέας Μπουχαλάκης. Ο μέσος των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι η ομάδα ξέρει τις δυνατότητες και θα είναι έτοιμη.

Οι δηλώσεις του Μπουχαλάκη στη Real News

«Παρατηρώντας κάποιος τις ομάδες, αντιλαμβανόταν πριν από την κλήρωση πως πολλές θα μπορούσαν να βρίσκονται και στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει αλλάξει και το σύστημα διεξαγωγής του Γιουρόπα Λιγκ και είναι πιο αναβαθμισμένη η διοργάνωση. Δεν είναι τίποτε εύκολο.

Μας περιμένουν έξι δύσκολα ματς – τρία στο γήπεδό μας και τρία εκτός έδρας. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, ώστε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δείξει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και το ίδιο θέλουμε και φέτος, να προχωρήσουμε».

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League:

«Αν δει κανείς τι συμβαίνει πλέον, αντιλαμβάνεται ότι ενισχύθηκαν όλες οι ομάδες και υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Είναι αγώνες που θα πρέπει να αναλύσουμε και να πάμε βήμα – βήμα. Δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά.  Δεν είναι ματς προκριματικών, ψάχνεις νίκες και βαθμούς.

Αν υποτιμήσουμε κάποιον αντίπαλο, θα κάνουμε λάθος. Έχουμε δουλειά μπροστά μας, για να είμαστε όπως πρέπει, όταν έρθουν αυτά τα ματς. Όλες οι ομάδες έχουν την ιστορία τους, την αξία τους, αλλά ως Ολυμπιακός, οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και γι΄αυτό θα πάμε στον όμιλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ