Διπλή ενίσχυση για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, Φενέρμπαχτσε (vids)

Διπλή ενίσχυση για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, Φενέρμπαχτσε (vids)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Φενέρμπαχτσε προχώρησε σε μια σημαντική διπλή ενίσχυση μετά την απόκτηση του Ντιέγκο Ρόσι

Η Φενέρμπαχτσε, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του φετινού Europa League, κινήθηκε δυναμικά το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι και μετά την σπουδαία απόκτηση του Ντιέγκο Ρόσι, προχώρησε σε μια ακόμα σημαντική ενίσχυση και μάλιστα διπλή.

Ο λόγος για τον 23χρονο Γερμανό με καταγωγή από το Κόσοβο, Μεργκίμ Μπερίσα ο οποίος αποκτήθηκε από τη Ζάλτσμπουργκ σημειώνοντας 22 γκολ και 14 ασίστ σε 42 εμφανίσεις την περασμένη σεζόν. Στο τετραετές πέρασμά του από τους Αυστριακούς, έχει πετύχει συνολικά 24 γκολ, 15 ασίστ σε 58 εμφανίσεις.

Παράλληλα η τουρκική ομάδα υπέγραψε με τον μέχρι πρότινος ελεύθερο 25χρονο Γερμανό χαφ, Μαξ Μέιερ ο οποίος αγωνίστηκε τελευταία στην Κολωνία σημειώνοντας μόλις 12 εμφανίσεις, ενώ έχει περάσει από Κρίσταλ Πάλας και Σάλκε. Με τους «Βασιλικούς Μπλε» της Γερμανίας, ο Μέιερ κατέγραψε 192 συμμετοχές σκοράροντας 22 γκολ και μοιράζοντας 23 ασίστ την περίοδο 2013-18.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ