Ολυμπιακός – «Τρέχει» ο Μασούρας, περιμένει ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός – «Τρέχει» ο Μασούρας, περιμένει ο Μαρτίνς

Ο Γιώργος Μασούρας κάνει... αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ (16/9, 22:00) και ο Πέδρο Μαρτίνς επεξεργάζεται την κατάσταση.

Την Πέμπτη (16/9, 22:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αντβέρπ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ένα «καυτό» ζήτημα ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης είναι το αν θα μπορέσει να δώσει το παρών ο Γιώργος Μασούρας και μέχρι στιγμής δεν μπορεί να ξέρει κανείς.

Ο Έλληνας άσος έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμό και να μπαίνει ξανά στο πρόγραμμα, όμως αν δεν φτάσει στο 100% του ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός… σπάει το κεφάλι του σχετικά με τη συγκεκριμένη κατάσταση και απ’ ότι φαίνεται θα πάρει την οριστική απόφαση του αύριο (15/9), όπου θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ενισχυθεί και με το παραπάνω στα εξτρέμ, όμως ο Μασούρας είναι υπερπολύτιμη μονάδα και πιο έμπειρος σε σχέση με τους νεαποκτηθέντες. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μαρτίνς θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή, προκειμένου να αποφασίσει για το πως θα κινηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ