Πέλκας – Στην αποστολή για το ματς με την Άιντραχτ (pic)

Πέλκας – Στην αποστολή για το ματς με την Άιντραχτ (pic)

Ευχάριστα τα νέα στην Φενέρμπαχτσε, καθώς ο Δημήτρης Πέλκας ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για το αυριανό ματς με την Άιντραχτ.

Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει αύριο το βράδυ (22:00) την Άιντραχτ Φρανφούρτης κι ο Δημήτρης Πέλκας αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών σε αγώνα μετά από 1.5 μήνα.

Ήταν αρχές Αυγούστου όταν, σε μιια προπόνηση της Φενέρ, ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ υπέστη εξάρθρωση ώμου, κάτι που τον έθεσε εκτός τόσο από τις υποχρεώσεις του συλλόγου του, όσο και από τα ματς της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Πριν από λίγες μέρες ο 27χρονος άσος επέστρεψε στις προπονήσεις και τελικά δηλώθηκε κανονικά στην αποστολή για το ματς του Europa League για τον δεύτερο όμιλο, αυτόν στον οποίο βρίσκεται ο Ολυμπιακός και υποδέχεται επίσης αύριο στις 22:00 την Αντβέρπ στη δική του πρεμιέρα στο θεσμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ο Πέλκας δε θα βρίσκεται απλώς στην αποστολή, αλλά διεκδικεί και φανέλα βασικού.

Δείτε εδώ την αποστολή της ομάδας του Βίτορ Περέιρα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ