ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΤΒΕΡΠ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΤΒΕΡΠ Live Streaming

Απόψε (22:00) ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League κόντρα στην Αντβέρπ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΤΒΕΡΠ Live Streaming: Πρεμιέρα στη φάση των Ομίλων του Europa League κάνει ο Ολυμπιακός, στο Φάληρο, στις 22:00 της Πέμπτης, με τη βελγική Αντβέρπ. Η ομάδα του Πειραιά γνωρίζει ότι ένα θετικό ξεκίνημα θα βοηθήσει αρκετά σε ένα πολύ απαιτητικό όμιλο που συμπληρώνεται με τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Φενερμπαχτσέ, αφού μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, το κλίμα στις τάξεις των Πειραιωτών ήταν βαρύ.

Απέναντι στη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, μόνος στόχος είναι η νίκη και το ξεκίνημα με… το δεξί, με το σύνολο του Μαρτίνς να περιμένουμε να παραταχθεί με επιθετικό προσανατολισμό και να κυνηγήσει από νωρίς ένα γκολ που θα θέσει βάσεις… νίκη στην αναμέτρηση. Στον αντίποδα, οι Βέλγοι αφού κατοχύρωσαν το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης, επικρατώντας στα πέναλτι στον β’ αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια, θέλουν να ξεκινήσουν επίσης θετικά την προσπάθειά τους. Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αφού είναι μια ομάδα που υστερεί σημαντικά σε εμπειρίες και ποιότητα στο ρόστερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΤΒΕΡΠ Live Streaming | Μαρτίνς: «Οριστικά εκτός ο Μασούρας, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί»

Χωρίς τον Γιώργο Μασούρα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αντβέρπ, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ανέφερε σημείο-κλειδί της αναμέτρησης θα είναι η αποτελεσματικότητα.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Μασούρας δεν θα είναι έτοιμος, δεν θα πάρει μέρος στον αυριανό αγώνα. Είναι κοντά στην επιστροφή, αλλά αύριο δεν θα είναι έτοιμος. Η κατάσταση του Ανδρούτσου θα εκτιμηθεί ξανά μέχρι αύριο. Η τελευταία εξέταση που έκανε έδειξε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, όμως, ακόμα δεν ξέρουμε. Ο Κένι Λαλά έχει μια ίωση, δεν ξέρουμε εάν θα προλάβει. Οι υπόλοιποι είναι καλά, με εξαίρεση τον Κώστα Φορτούνη, όπως ξέρετε».

«Να φαινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, πιο έτοιμοι. Πραγματικά νομίζουμε θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Πρέπει όμως να ίδιο επιθετικοί, το ίδιο καλοί, όπως τα τελευταία λεπτά στο ματς με τον Ατρόμητο. Να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητά μας και την ευστοχία μας».

«Σταθερότητα, επιμονή και εξυπνάδα. Να είμαστε τακτικά άψογοι, καθώς παίζουμε με έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο, που παίζει με κάθετες πάσες. Να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι. Θα υπάρχουν λεπτά που θα είναι ανώτεροι, αλλά και λεπτά που θα είμαστε εμείς ανώτεροι. Να εκμεταλλευτούμε τα ελαττώματα που θα έχει η Αντβερπ, να είμαστε προσεκτικοί και πάρα πολύ καλοί στην τακτική μας»

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τα πλάνα μας, για τα συστήματα που δουλεύουμε. Ούτε πως θα παίξουμε αύριο. Ο Μαντί είναι ένας από τους παίκτες, που είναι διαθέσιμοι. Όπως και οι άλλοι έχει μια πιθανότητα να παίξει. Δεν μπορώ να σας μιλήσω για την 11άδα, ούτε για την στρατηγική που θα χρησιμοποιήσουμε αύριο».

«Υπάρχουν πολλά κομμάτια που μπορούμε να βελτιώσουμε. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, δημιουργικοί και να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Δεν έχουμε δει ακόμα την ομάδα μας στα επίπεδα που θέλω να την δω»

«Το αυριανό παιχνίδι έχει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι και να δούμε πολλά γκολ. Είναι δύο ομάδες που θέλουν να είναι κυρίαρχες. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί η Αντβέρπ είναι μια πολύ επιθετική ομάδα. Με καλούς παίκτες στην επίθεση. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα δυνατά στοιχειά τους. Να είμαστε το ίδιο δημιουργικοί όσο στο τελευταίο ματς, αλλά να εκμεταλλευτούμε καλύτερα τις ευκαιρίες μας».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΤΒΕΡΠ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ