Άιντραχτ-Φενέρμπαχτσε 1-1 – Μοιραίος ο Πέλκας στη Φρανκφούρτη (vids)

Άιντραχτ-Φενέρμπαχτσε 1-1 – Μοιραίος ο Πέλκας στη Φρανκφούρτη (vids)

Ο Πέλκας έχασε την ευκαιρία να δώσει το διπλό στη Φενέρ, αφού έχασε στις καθυστερήσεις το πέναλτι που κέρδισε. Ο Οζίλ άνοιξε το σκορ και ο Λαμέρς ισοφάρισε.

Την ευκαιρία να γίνει ο ήρωας της βραδιάς έχασε ο Δημήτρης Πέλκας στη Φρανκφούρτη… Ο Έλληνας διεθνής κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις και ανέλαβε την εκτέλεση του, όμως αστόχησε και το 1-1 ανάμεσα στην Άιντραχτ και στη Φενέρμπαχτσε διατηρήθηκε ως τελικό αποτέλεσμα.

Μία ισοπαλία που εξυπηρετεί τον Ολυμπιακό, αφού τον αφήνει πρωτοπόρο στον όμιλο με τρεις βαθμούς, μετά τη νίκη του με 2-1 επί της Αντβέρπ. Γερμανοί και Τούρκοι έπονται των «ερυθρόλευκων» έχοντας από ένα βαθμό, αφού αναδείχτηκαν ισόπαλοι στο μεταξύ τους.

H Φενέρμπαχτσε ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ στο 10′, με τον Μεσούτ Οζίλ. Ο Γερμανός στην υπηκοότητα ποδοσφαιριστής επέστρεψε και μόλις στο 10′ με κοντινό πλασέ, μετά από απόκρουση του γκολκίπερ, σκόραρε.

Η Άιντραχτ ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Λαμέρς. Ο επιθετικός των γηπεδούχων βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής και με σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα.

Ο Πέλκας κέρδισε το πέναλτι στο 90′ από μαρκάρισμα του Τραπ, το εκτέλεσε και αφού στο έχασε, στο ριμπάουντ ο Μπερίσα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ. Όμως, το VAR είδε ότι παίκτης της Φενέρ έκανε φάουλ στην προσπάθεια του να ξεμαρκαριστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Δείτε τα γκολ:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ