Η παράδοση του Μαρτίνς – Αήττητος στις πρεμιέρες

Η παράδοση του Μαρτίνς – Αήττητος στις πρεμιέρες

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει χτίσει παράδοση στις πρεμιέρες του σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Είναι μια παράδοση… δική του. Από εκείνες που σε κάνουν να κοιτάζεις την μετέπειτα πορεία σου με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Αν θέλετε και με μεγαλύτερη σιγουριά. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τον τρόπο, τον καιρό που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, να φεύγει αήττητος από τις πρεμιέρες του σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ετούτη, η αποψινή, ήταν η τέταρτη φορά. Και το «χρυσό» γκολ του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο 87’ δεν χάρισε μονάχα τη νίκη στους «ερυθρόλευκους». Τους έστειλε από νωρίς στην πρώτη θέση του ομίλου, αφού την ίδια ώρα ο… Πέλκας έκανε «δώρο» στη Φρανκφούρτη. Έχανε το πέναλτι της Φενέρ στις καθυστερήσεις και οι Τούρκοι έμεναν στο 1-1 με την Άιντραχτ στο άλλο ματς του ομίλου.

Αυτό το 2-1 «υπέγραψε» μια ακόμα πρεμιέρα δίχως ήττα για τον Πορτογάλο. Συγκεκριμένα την πρώτη του σεζόν (2018-2019) υποδέχτηκε την Μπέτις για το Europa League με την οποία έμεινε στο 0-0, σε έναν βαθμό που εν τέλει αποδείχτηκε σημαντικός για να περάσει ο Ολυμπιακός από εκείνον τον όμιλο.

Η σεζόν 2019-2020 βρήκε Ολυμπιακό και Μαρτίνς στους ομίλους του Champions League και απέναντί τους την πανίσχυρη Τότεναμ στην πρεμιέρα στο Καραϊσκάκη. Έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς οι δύο ομάδες έφυγαν ισόπαλες με 2-2.

Πέρσι ήταν η σειρά της Μαρσέιγ να φιλοξενηθεί στο Φάληρο στο πρώτο ματς της φάσης των ομίλων, με τον Χασάν να χαρίζει μεγάλη νίκη με 1-0 στο φινάλε της αναμέτρησης. Και φέτος ο Μαρτίνς πέτυχε την δεύτερή του νίκη σε τέσσερις πρεμιέρες, που όλες έχουν διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ