Μαρτίνς – «Αξίζαμε τη νίκη, έπαιξαν όλοι με θέληση και αφοσίωση»

Μαρτίνς – «Αξίζαμε τη νίκη, έπαιξαν όλοι με θέληση και αφοσίωση»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη νίκη επί της Αντβέρπ και υποκλίθηκε στους οπαδούς του Ολυμπιακού, που βοήθησαν τους παίκτες του να φτάσουν στο τρίποντο.

Στο πάθος, τη θέληση και την αφοσίωση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη επί της Αντβέρπ με 2-1, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε επίσης ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη και υποκλίθηκε στον κόσμο, που βοήθησε για μια ακόμα φορά τους παίκτες του να φτάσουν στο πολυπόθητο τρίποντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το αν τον άφησε ικανοποιημένο η εικόνα της ομάδας: «Πραγματικά ήταν μία όμορφη βραδιά. Αξίζαμε να κερδίσουμε γιατί έχουμε δουλέψει πολύ. Σε αυτό το παιχνίδι ίσως δεν άξιζε κανείς την ήττα γιατί και οι δύο ομάδες πίεσαν πολύ. Ήταν μία ωραία βραδιά απέναντι σε μία καλή ομάδα με παίκτες που έχουν προσανατολισμό στο γήπεδο και που μας δημιούργησε πολλά προβλήματα».

Για τον Ρέαμπτσιουκ: «Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι για εμάς. Ήταν γενικώς μία καλή βραδιά για όλη την ομάδα. Έπαιξαν όλοι με θέληση και αφοσίωση και ο Ολυμπιακός ανταμείφθηκε γι’ αυτή την προσπάθεια».

Για το τι συνέβη με την αλλαγή λίγο πριν το 1-1: «Η αλλαγή προετοιμάστηκε για να γίνει, αλλά ο Μαντί ζήτησε να μείνει. Ο Γιαν αποπροσανατολίστηκε και γι’ αυτό νομίζω ότι δεχτήκαμε το γκολ γιατί χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Γρήγορα, όμως, επανήλθαμε και πήραμε τη νίκη».

Για το αν του είχε λείψει η ατμόσφαιρα με τον κόσμο: «Πάντα λέμε ότι ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης. Η νίκη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην παρουσία τους γιατί πάντα μας βοηθούν και μας οδηγούν στη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ