Ποιος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού; (Poll)

Ποιος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού; (Poll)

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά στους ομίλους του Europa League, επικρατώντας με 2-1 της Αντβέρπ και to10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε τον κορυφαίο παίκτη των ερυθρόλευκων στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στο Europa League νίκησε με 2-1 την Αντβέρπ στο Καραϊσκάκη και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον 4ο όμιλο. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι κόντρα στη σκληροτράχηλη βελγική ομάδα και πήραν ένα σημαντικό τρίποντο στην οικονομία του ομίλου, αφού βρίσκονται ήδη στην κορυφή, μετά και την ισοπαλία στη Φρανκφούρτη ανάμεσα σε Αϊντραχτ και Φενέρμπαχτσε (1-1).

Το σκορ στο παιχνίδι άνοιξε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με πολύ όμορφη κεφαλιά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (52′), όμως οι Βέλγοι απάντησαν στο 75ο λεπτό με τον Σαμάρα, πριν έρθει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο 87ο λεπτό και με έναν κεραυνό με το αριστερό να κάνει το 2-1 και να δώσει μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Πειραιώτες είχαν αρκετούς παίκτες που έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης στο χθεσινό ματς, για αυτό τον λόγο και to10.gr διενεργεί γκάλοπ και σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης με την Αντβέρπ.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ξεκίνησε να «πυροβολεί» και στο Europa League και αναμφίβολα ήταν από τους κορυφαίους στο χθεσινό ματς, ενώ εξαιρετική εμφάνιση έκαναν και οι δυο Καμαρά (Μαντί και Αγκιμπού), αλλά και ο σχεδόν αλάνθαστος (για ακόμη ένα παιχνίδι) Παπέ Αμπού Σισέ. Αυτός όμως που οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη με τους Βέλγους δεν είναι άλλος από τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, με τον Μολδαβό να είναι εκείνος που με μια γκολάρα έκανε το 2-1 και καθάρισε το ματς για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ