Ρέαμπτσιουκ δαγκωτό!

Ρέαμπτσιουκ δαγκωτό!

To10.gr σας έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον μεγάλο πρωταγωνιστή του Ολυμπιακός - Αντβέρπ, με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ να παίρνει τις μισές ψήφους.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με τον δεξί στον 4ο όμιλο του Europa League, καθώς επικράτησε με 2-1 της Αντβέρπ στο Καραϊσκάκη. Τα γκολ για τους ερυθρόλευκους πέτυχαν οι Ελ Αραμπί και Ρέαμπτσιουκ στο δεύτερο ημίχρονο σε ένα ματς, όπου ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πήρε μια σημαντική νίκη στη «μάχη» που θα δώσει για την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση.

Στην αναμέτρηση με τους Βέλγους οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν αρκετούς παίκτες που έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και ξεχώρισαν και για αυτό τον λόγο, to10.gr διενέργησε γκάλοπ για τον κορυφαίο παίκτη του ματς της Πέμπτης με την Αντβέρπ.

Οι αναγνώστες του «10» λοιπόν είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε 5 ποδοσφαιριστές για τον μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς στο φαληρικό γήπεδο, με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ να είναι αυτός που τερμάτισε στην πρώτη θέση. Ο Μολδαβός μπακ συγκέντρωσε το 50% των ψήφων, χάρη στο υπέροχο τέρμα που πέτυχε στο 87ο λεπτό του ματς και ουσιαστικά το έκρινε, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στο τρίποντο.

Στη δεύτερη θέση, οι αναγνώστες του «10» ψήφισαν τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που επίσης σκόραρε στο ματς με ποσοστό 21%, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Μαντί Καμαρά, που για ακόμη ένα παιχνίδι είχε ασταμάτητα τρεξίματα και ήταν κομβικο΄ς στην οργάνωση του παιχνιδιού με ποσοστό 12%.

Δείτε τα αποτελέσματα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ