Ελ Αραμπί στο «10» – «Αξίζαμε τη νίκη με Αντβέρπ, να δώσουμε συνέχεια στη Λαμία»

Ελ Αραμπί στο «10» – «Αξίζαμε τη νίκη με Αντβέρπ, να δώσουμε συνέχεια στη Λαμία»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε στο «10» μετά τη νίκη επί της Αντβέρπ, αναφέρθηκε στην «υποχρέωση» για τρίποντο στη Λαμία, αλλά και στο πόσο σημαντικό ήταν να βρει δίχτυα επί των Βέλγων.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά την πορεία του στο Europa League, καθώς στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου νίκησε με 2-1 την Αντβέρπ στο Καραϊσκάκη. Οι Πειραιώτες με πρωταγωνιστές τους Ελ Αραμπί και Ρέαμπτσιουκ που σημείωσαν από ένα τέρμα πήραν το τρίποντο και βρίσκονται από την πρώτη αγωνιστική στην κορυφή λόγω και της ισοπαλίας στη Φρανκφούρτη ανάμεσα σε Αϊντραχτ και Φενέρμπαχτσε (1-1).

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σε δηλώσεις του στο «10» αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη επί των Βέλγων και την ιδανική αρχή στον όμιλο, στη σημασία του τέρματος που σημείωσε, αλλά και στην ανάγκη να δώσει συνέχεια στις νίκες ο Ολυμπιακός, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς της Κυριακής κόντρα στη Λαμία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «10»:

Μια πολύ μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό, και δραματική νίκη με τον ίδιο να επιστρέφει στα γκολ. Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα;

«Πραγματικά ήταν μια πάρα πολύ όμορφη και σημαντική νίκη για εμάς. Νομίζω πως ήταν μία νίκη που την αξίζαμε, γιατί προσπαθήσαμε πολύ και ας ευχηθούμε ότι αυτή ήταν μία αρχή που θα έχει και συνέχεια».

Ο Ολυμπιακό έζησε ένα δραματικό παιχνίδι, για μία ακόμη φορά και κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε. Σε έναν τέτοιο όμιλο που είναι όλα τόσο ισορροπημένα, πόσο σημαντικό είναι να παίρνεις τέτοιου είδους παιχνίδια;

«Ήταν πράγματι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με την νίκη. Ιδιαίτερα αυτό το πρώτο παιχνίδι που ήταν στην έδρα μας. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός αυτό, καθώς μετά από το παιχνίδι της Κυριακής ήμασταν κάπως απογοητευμένοι, γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Έπρεπε λοιπόν σήμερα οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τα παιχνίδια στην έδρα σου, αλλά είναι σημαντικό γενικότερα να παίρνεις αυτοπεποίθηση μετά από νίκες, έτσι ώστε να μπορείς να κερδίζεις και εκτός έδρας».

Ο ίδιος έχει δείξει σε όλη του την καριέρα ότι «τρέφεται» με τα γκολ. Έχει πάνω από 230 γκολ στην καριέρα του. Πόσο σημαντικό είναι να πετυχαίνει τέτοια γκολ με, μετά από ένα γκολ που ακυρώθηκε κιόλας και πως αισθάνεται ο ίδιος όσο περνάει ο καιρός;

«Πραγματικά είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό. Ο επιθετικός θέλει να παίρνει ωραίες ασίστ, όπως και σήμερα. Πρέπει ο επιθετικός να τις εκμεταλλεύεται και να σκοράρει. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα. Το πρώτο δυστυχώς ακυρώθηκε, γιατί ήμουν λίγο οφσάιντ, όμως ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ. Ευτυχώς συνεχίσαμε να προσπαθούμε και έτσι ανταμειφθήκαμε με το δεύτερο γκολ».

Σχετικά με το ατυχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Όταν ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια έξοδο, είδαμε και πέρυσι ότι ουσιαστικά το πρωτάθλημα κρίθηκε στα παιχνίδια εκτός έδρας στην επαρχεία. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πάει τώρα στην Λαμία και να αλλάξει αυτή την εικόνα και στο πρωτάθλημα;

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι στην Λαμία. Οπωσδήποτε πρέπει να πάμε εκεί για τη νίκη, γιατί όπως είπαμε κάναμε ένα καλό παιχνίδι με τον Ατρόμητο χωρίς όμως αποτέλεσμα και έτσι δεν πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε. Γι’ αυτό τώρα θέλουμε τους τρεις βαθμούς οπωσδήποτε, είναι κάπως «υποχρέωση μας», γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς, έτσι ώστε να συνεχίσουμε με καλό τρόπο στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ