Ρέαμπτσιουκ στο «10» – «Αυτό μπορώ να υποσχεθώ…»

Ρέαμπτσιουκ στο «10» – «Αυτό μπορώ να υποσχεθώ…»

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μίλησε στο «10» για τη νίκη επί της Αντβέρπ, για την γκολάρα που πέτυχε, ενώ τόνισε πως έχει πολλά στοιχεία να βελτιώσει ακόμη στο παιχνίδι του

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Europa League, καθώς στην 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων επικράτησε με 2-1 της Αντβέρπ στο Καραϊσκάκη.

Αυτός που λύτρωσε τους ερυθρόλευκους και τους οδήγησε σε ένα πολύτιμο τρίποντο ήταν ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος σκόραρε στο 87ο λεπτό ένα καταπληκτικό τέρμα κάνοντας το 2-1 και χαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μολδαβός μπακ, που ψηφίσατε ως τον κορυφαίο παίκτη στο ματς με τη βελγική ομάδα, σε δηλώσεις του στο «10» μίλησε για τη μεγάλη νίκη των «ερυθρόλευκων» κόντρα στους Βέλγους και το ιδανικό ξεκίνημα, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος έχει πολλά στοιχεία του να βελτιώσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «10»:

Μια σπουδαία νύχτα για τον Ολυμπιακό και για εσένα επίσης. Πώς αισθάνεσαι;

«Είναι υπέροχα, αισθάνομαι πολύ καλά. Ήταν μια τρελή νύχτα, όλοι οι φίλαθλοι μας έδιναν ώθηση από το πρώτο λεπτό, κερδίσαμε, σκόραρα, είμαι πολύ χαρούμενος και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να ακολουθήσουμε την ίδια πορεία».

Αυτή είναι μια σημαντική νίκη επειδή παίξατε απέναντι σε μια ομάδα με την οποία έχετε τις ίδιες βλέψεις στους ομίλους. Ήταν σαν να παίζατε σε τελικό για σένα;

«Νομίζω πως όλα τα παιχνίδια θα έχουν την αίσθηση τελικού, γιατί όλες οι ομάδες του ομίλου είναι στο ίδιο επίπεδο, όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε και να κερδίσουμε».

Ήρθες εδώ πριν από οκτώ μήνες και όλοι περίμεναν πολλά από εσένα. Τώρα δείχνεις πως είσαι πιθανώς ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού στους τελευταίους αγώνες και σήμερα σκόραρες ένα φανταστικό γκολ, δεν στέκομαι τόσο στο γκολ, αλλά στην συνολική σου εμφάνιση στους τελευταίους αγώνες που έπαιξες. Πώς αισθάνεσαι για αυτό; Κάθε φορά σε βλέπουμε να είσαι όλο και καλύτερος.

«Για να είμαι ειλικρινής αισθάνομαι το ίδιο καθώς δουλεύω (προπονούμαι) με τον ίδιο τρόπο. Κάποιες φορές παίζω καλύτερα, άλλες όχι τόσο καλά. Δεν μπορώ να κάνω κάτι, εκτός από το να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε φορά και είμαι πολύ χαρούμενος που τώρα τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά».

Σε έχουμε δει να παίζεις πολύ καλά στην άμυνα. Σήμερα σε είδαμε να απελευθερώνεσαι και στην επίθεση. Μπορείς να είσαι πολύ καλύτερος και στην επίθεση;

Ναι φυσικά είμαι 23 ετών, έχω πολλά στοιχεία μου να βελτιώσω και θα τα βελτιώσω σίγουρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ