Περέιρα στους παίκτες της Φενέρ – «Πρέπει να κερδίσουμε Ολυμπιακό και Κασίμπασα»

Περέιρα στους παίκτες της Φενέρ – «Πρέπει να κερδίσουμε Ολυμπιακό και Κασίμπασα»

Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Βίτορ Περέιρα ζήτησε από τους παίκτες του νίκες με Ολυμπιακό και Κασίμπασα για να κλείσει την εβδομάδα στην κορυφή η ομάδα του σε πρωτάθλημα και Europa League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρει.. κεφάλι στη «μάχη» για την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση.

Οι ερυθρόλευκοι την Πέμπτη θα βρουν απέναντι τους έναν παλιό γνώριμο, τον Βίτορ Περέιρα, ο οποίος κάθεται στην άκρη του πάγκου της τούρκικης ομάδας. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας με τους παίκτες του μετά τη νίκη επί της Χατάισπορ έδωσε σύνθημα νίκης για τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια με τους ερυθρόλευκους, αλλά και την Κυριακή για το πρωτάθλημα κόντρα στην Κασίμπασα, λέγοντας μάλιστα ότι πιστεύει πολύ στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα είπε στους παίκτες του:

«Πάμε να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς και να πάμε στη διακοπή στην κορυφή σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαι υπερήφανος για σας όπως και ο κόσμος. Όταν παλεύουμε όπως με τη Χατάι δεν υπάρχει ματς που δεν μπορούμε να κερδίσουμε, όλοι το είδαν. Έχουμε διακοπή μπροστά μας και πρέπει να πάμε σε αυτήν αποφασιστικά, δυνατά και στην κορυφή. Έχουμε δύο σημαντικά μας μπροστά μας, πρέπει πρώτα να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και μετά την Κασίμπασα. Το γεγονός ότι παίζουμε εντός έδρας μας δίνει την ευκαιρία να δώσουμε στους οπαδούς μας δύο καλά παιχνίδια και δύο τρίποντα. Σας εμπιστεύομαι, η Φενέρ θα κάνει το καλύτερο».

Ο Βίτορ Περέιρα και μετά το τέλος του αγώνα με τη Χαταϊσπόρ είχε δηλώσει περήφανος για το ρόστερ που έχει στη διάθεση του. «Οι παίκτες μου έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση, ήμασταν πολύ καλοί στρατηγικά και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει πολλά γκολ. Ήμασταν εξαιρετικοί στην επίθεση και πολύ σταθεροί στην άμυνα. Είμαι περήφανος που έχω αυτούς τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ