Ολυμπιακός – Το πλάνο του Μαρτίνς για την Πόλη

Ολυμπιακός – Το πλάνο του Μαρτίνς για την Πόλη

Μια θέση ανάμεσα σε Αγκιμπού και Κούντε φαίνεται πως παίζεται για το βασικό σχήμα των πρωταθλητών απέναντι στη Φενέρ.

Η τελευταία προπόνηση στο Ρέντη «έδειξε» σε σημαντικό βαθμό το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για το βασικό σχήμα στην Πόλη. Το δυσάρεστο βεβαίως για τον τεχνικό του Ολυμπιακού είναι πως οι ενοχλήσεις στον μηριαίο δεν άφησαν τον Εμβιλά να προπονηθεί κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα τον δούμε να αγωνίζεται απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίκτες δείχνοντας πως το μόνο που παίζεται για την ενδεκάδα είναι μια θέση στον άξονα λόγω Εμβιλά.

Αν δηλαδή στο 4-3-3 θα βρίσκεται ο Κούντε ή στο 4-2-3-1 ο Αγκιμπού Καμαρά δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον Μαρτίνς να έχει στο βασικό σχήμα στα «φτερά» τόσο τον Μασούρα όσο και τον Ονιεκούρου που παρεμπιπτόντως έχει πολύ καλή παράδοση απέναντι στην Φενέρ.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις, Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Σισέ, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα, Μπουχαλάκης και Καμαρά στον άξονα και ο Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μαρτίνς συνηθίζει στα περισσότερα ματς να μας κρατάει μια έκπληξη, αν και αυτή την φορά δύσκολα θα συνεχίσει την… παράδοση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ