Βαλμπουενά – Από το Παρίσι για τη δίκη Μπενζεμά, στη Φρανκφούρτη για την Άιντραχτ

Βαλμπουενά – Από το Παρίσι για τη δίκη Μπενζεμά, στη Φρανκφούρτη για την Άιντραχτ

Ο Ματιέ Βαλμπουενά εξασφάλισε άδεια από τον Ολυμπιακό και θα πάει στο Παρίσι για τη δίκη του Μπενζεμά, ενώ από εκεί θα μεταβεί στη Φρανκφούρτη για την αναμέτρηση με την Άιντραχτ.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα ταξιδέψει κανονικά στη Φρανκφούρτη για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ αφού πρώτα βρεθεί στο Παρίσι για την δίκη του Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός φυσικά δεν πρόκειται να χάσει το ματς με τη γερμανική ομάδα για το Europa League και θα μεταβεί απευθείας στη Φρανκφούρτη για το ματς της Πέμπτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπενζεμά θα εκπροσωπηθεί από τους δικηγόρους του στη δίκη (δεν θα βρεθεί εκεί, δηλαδή, ο ίδιος), ενώ οι νομικοί εκπρόσωποι του Βαλμπουενά επιβεβαίωσαν ότι ο παίκτης των Πειραιωτών θα παραστεί στη δίκη. Η δίκη θα γίνει στις Βερσαλλίες από τις 20 έως 22 Οκτωβρίου.

Το κατηγορητήριο αναφέρει πως ο Μπενζεμά υποκίνησε τον άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα και νυν παίκτη του Ολυμπιακού, να πληρώσει τρία άτομα, τα οποία τον εκβίαζαν και τον απειλούσαν ότι θα αποκαλύψουν οπτικοακουστικό υλικό, σεξουαλικού περιεχομένου, με εκείνον πρωταγωνιστή.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Μπενζεμά είχε μείνει για αρκετά χρόνια εκτός εθνικής ομάδας της Γαλλίας, μέχρι να κληθεί στο πρόσφατο Euro από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ. Αν κριθεί ένοχος, κινδυνεύει ακόμη και με φυλάκιση 5 ετών, αλλά και με πρόστιμο μέχρι 75.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ