Το «κάστρο» της Άιντραχτ, η Χέρτα και ο αήττητος Κούντε (vid)

Το «κάστρο» της Άιντραχτ, η Χέρτα και ο αήττητος Κούντε (vid)

Πριν την ήττα από την Χέρτα (1-2), η Αιντραχτ έτρεχε αήττητο σερί 22 αγώνων στην έδρα της, καθώς η προηγούμενη ήττα της στο «Deutsche Bank Park» ήταν στις 6 Ιουνίου του 2020 από την Μάιντζ του Πιερ Κούντε (0-2).

Το παιχνίδι με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League είναι ένα από τα δυσκολότερα που θα δώσει ο Ολυμπιακός στο πρώτο κομμάτι της φετινής σεζόν. Οι Ερυθρόλευκοι, ωστόσο, έχουν αποδείξει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια ότι είναι φτιαγμένοι για τα δύσκολα και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, που τους βοηθήσει να κάνουν σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Το έργο του Ολυμπιακού στο «Deutsche Bank Park» δεν θα είναι εύκολο, αφού αφενός έχει να αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες ομάδες της Γερμανίας και αφετέρου παίζει κόντρα σε μια ομάδα, η οποία στην έδρα της έχει ηττηθεί δύο φορές τον τελευταίο 1.5 χρόνο! Πριν την ήττα του περασμένου Σαββάτου από την Χέρτα για την Bundesliga (1-2) η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχε να ηττηθεί στην έδρα της, σε όλες τις διοργανώσεις, από τις 6 Ιουνίου 2020. Τότε είχε χάσει από την Μάιντζ, στην οποία μάλιστα αγωνιζόταν τότε ο Πιερ Κούντε.

Από εκείνο το παιχνίδι μέχρι το ματς με την Χέρτα, είχε μεσολαβήσει μια αήττητη περίοδο 22 αγώνων, με την Άιντραχτ να τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί, το οποίο αποτυπώνει πόσο δυσκολοκατάβλητη είναι η γερμανική ομάδα, ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα της.

Μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα, στην οποία ο Ολυμπιακός θα ψάξει το τρίποντο με το οποίο θα αγκαλιάσει την πρώτη θέση του ομίλου. Παράλληλα, η ομάδα του Μαρτίνς θα ψάξει τη δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη της στο Europa League, αφού οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από το μεγάλο διπλό που έκαναν στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρ (0-3). Το επίπεδο ανεβαίνει, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει στην Φρανκφούρτη μια ομάδα, που η χρηματιστηριακή αξία του ρόστερ της υπερβαίνει τα 200 εκατ. ευρώ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ