Από το επικό βράδυ του Λονδίνου στη Φρανκφούρτη… (vids)

Από το επικό βράδυ του Λονδίνου στη Φρανκφούρτη… (vids)

Με αεροπλάνα, αυτοκίνητα και τρένα οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν έναν προορισμό: Την Φρανκφούρτη, με την ελπίδα να ζήσουν και πάλι όσα έζησαν στο τελευταίο ταξίδι τους με τον Ολυμπιακό.

Από τις 27 Φεβρουαρίου 2020 και εκείνο το ονειρεμένο βράδυ στο Έμιρειτς. Στην επική πρόκριση της αρμάδας του Πέδρο Μαρτίνς επί της Άρσεναλ με 2-1 και τον Ελ Αραμπί να «πυροβολεί» στο 119΄με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να… γκρεμίζουν το γήπεδο!

Έξι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν κάνει… Καραϊσκάκη το γήπεδο της Άρσεναλ και στο φινάλε πανηγύρισαν έξαλλα μια τεράστια πρόκριση. Από τότε πέρασαν σχεδόν 20 μήνες με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στα ευρωπαικά εκτός έδρας ματς χωρίς την βοήθεια του κόσμου του.

Και αν στο ξεκίνημα της φετινής ευρωπαϊκής περιπέτειας, σε Μπακού, Ράζγκραντ, Μπρατισλάβα και Πόλη δεν είχαν την δυνατότητα να βρεθούν στις εξέδρες για τον Θρύλο τους, στη Φρανκφούρτη επιστρέφουν έτοιμοι για να νικήσουν ξανά!

Δύο χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρίσκονται στο «Deutche Bank Park» για να δώσουν τη δική τους «μάχη» ενισχύοντας την προσπάθεια των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς στη δύσκολη αποστολή που έχουν απέναντι στην Άιντραχτ. Οι προβλέψεις των Γερμανών αναφέρουν πως το γήπεδο θα έχει κοντά στις 50 χιλιάδες οπαδούς με τους δύο χιλιάδες του Ολυμπιακού να έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν στην Φρανκφούρτη.

Με αεροπλάνα από την Ελλάδα που από σήμερα όλες οι πτήσεις για την Γερμανική πόλη ήταν γεμάτες εξαιτίας του αγώνα του Ολυμπιακού, με αυτοκίνητα από τις γύρω περιοχές της Γερμανίας μια και είναι γνωστό πως το ερυθρόλευκο στοιχείο είναι πολύ έντονο στη χώρα αλλά και με τρένα από τις γύρω χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και όχι μόνο. Είναι χαρακτηριστικό πως από αύριο, μέρα του αγώνα από νωρίς τα κεντρικά σημεία της πόλης θα γίνουν… ερυθρόλευκα, όπως και η κεντρική πλατεία της Φρανκφούρτης όπου αναμένεται να μαζευτούν οι δύο χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού για να μεταβούν στο γήπεδο.

Η Φρανκφούρτη είναι δεδομένο πως θα νοιώσει για τα καλά την παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού που είναι δυναμική για άλλη μια φορά, με την ελπίδα σε όλους να είναι το ίδιο επιτυχημένη όπως η τελευταία, ελέω κορωνοιού, εκδρομή σε ευρωπαϊκό ματς, στο Λονδίνο με την Άρσεναλ και τον θρίαμβο του 2-1 που έδωσε την πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ. 20 μήνες μετά ο Ολυμπιακός παίζει ξανά στη Φρανκφούρτη την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης καθώς αν νικήσει «καπαρώνει» την πρωτιά που οδηγεί απευθείας στους 16, ενώ αν πάρει ισοπαλία διατηρεί την κατάσταση στα χέρια του ως το φαβορί για την πρώτη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ