Ολυμπιακός – Στη Φρανκφούρτη για Αγκιμπού και Μασούρα…

Ολυμπιακός – Στη Φρανκφούρτη για Αγκιμπού και Μασούρα…

Στις εξέδρες του Deutche Bank Park της Φρανκφούρτης θα βρεθούν αρκετοί σκάουτερ με τους Αγκιμπού Καμαρά και Μασούρα να είναι ήδη σημειωμένοι στα μπλοκάκια τους…

Ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στο μεγάλο διπλό της Πόλης. Είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν φέτος στο δυναμικό που έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Γιώργος Μασούρας απλά συνεχίζει τους ρυθμούς των προηγούμενων ετών, αποτελώντας ένα βασικό και αναντικατάστατο «όπλο» για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι η μεγάλη έκπληξη, ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε από το… πουθενά με 90 λεπτά επαγγελματικής καριέρας και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς που του έχει δώσει τη φανέλα του βασικού. Ο Αγκιμπού άλλωστε μετράει ήδη 7 συνεχόμενα ματς στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών και είναι πιθανό να τον δούμε και πάλι στο Deutche Bank Park απέναντι στην Άιντραχτ.

Ο Μαρτίνς ετοιμάζει ροτέισον μετά το ματς στα Γιάννενα και εν όψει ΠΑΟΚ με την ενδεκάδα να μην είναι ξεκάθαρη, όμως τόσο ο Μασούρας όσο και ο Αγκιμπού είναι δύο από τα βασικά «όπλα» του Ολυμπιακού που με τον ένα ή τον άλλον τρόπο θα τους δούμε και στη Φρανκφούρτη. Και θα τους δουν και οι σκάουτερ που για λογαριασμό τους θα βρεθούν στις εξέδρες. Και οι δύο τους άλλωστε έχουν «αναγκάσει» αρκετές ξένες ομάδες να ασχοληθούν και να συλλέξουν στοιχεία παρακολουθώντας από κοντά την πορεία τους.

Σε αρκετά ματς στο Καραισκάκη τσέκαραν σκάουτερ από Ιταλία, Αγγλία και Γερμανία τόσο τον Αγκιμπού όσο και τον Μασούρα. Το ίδιο συνέβη και στο μεγάλο διπλό επί της Φενέρ όπου οι δύο τους «έβγαλαν μάτια». Το ματς απέναντι στην δυνατή Άιντραχτ που μάλιστα στην έδρα της είναι ακόμη πιο ισχυρή είναι από αυτά που βοηθούν για να τους «μετρήσουν» οι σκάουτερ και να φτάσουν σε πιο ολοκληρωμένα συμπεράσματα.

Για τον Αγκιμπού γράφτηκε στην Αγγλία πως ακόμη και η Λίβερπουλ έχει ρίξει τα βλέμματα της πάνω από τον «θόρυβο» που έχει ήδη κάνει. Για τον Μασούρα υπάρχουν ομάδες από την Ιταλία αλλά και την Γερμανία που παρακολουθούν την πολύ καλή πορεία του στον Ολυμπιακό.

Και οι δύο βεβαίως έχουν το μυαλό τους στο πως θα μπορέσουν να πανηγυρίσουν και στη Φρανκφούρτη με τα ερυθρόλευκα, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι απολύτως φυσιολογικά επακόλουθα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ