Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άιντραχτ; (poll)

Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άιντραχτ; (poll)

To10.gr σας βάζει στο... κλίμα του μεγάλου ματς του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε για την έκβαση της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα σπουδαίο ματς απόψε (22:00) στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται με τη γερμανική ομάδα και ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους χρίσει φαβορί για την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση, αλλά και για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκινήσει με 2/2 στον όμιλο και είναι στην κορυφή με 6 βαθμούς, δυο περισσότερους από τη σημερινή αντίπαλο της και θέλει εμφάνιση ανάλογη με αυτή που έκανε στην Πόλη κόντρα στη Φενέρ, την οποία και διέλυσε με 3-0.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού γνωρίζει τις δυσκολίες του ματς με την Άιντραχτ, αλλά και τη σημασία που έχει για την έκβαση του ομίλου, για αυτό και έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για ακόμη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά στο «Deutsche Βank Park». Λίγες ώρες πριν το σπουδαίο παιχνίδι στη Φρανκφούρτη to10.gr σας βάζει στο… κλίμα και ζητάει την γνώμη σας.

Ψηφίστε στο poll του «10» για το τι πιστεύετε ότι θα καταφέρει απόψε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Άιντραχτ στη Γερμανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ