Τι βλέπουν οι μπουκ για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Τι βλέπουν οι μπουκ για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός όπως και στην Πόλη με τη Φενέρ είναι αουτσάιντερ και στη Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ. Οι αποδόσεις στο Κοπεγχάγη - ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε (22:00) ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει σε θέση ισχύος για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της πρόκρισης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει εμφάνιση ανάλογη με αυτή της Πόλης πριν μερικές εβδομάδες κόντρα στη Φενέρ.

Ο Ολυμπιακός όπως και σε εκείνο το ματς από τους μπουκ δεν είναι το φαβορί αλλά το αουτσάιντερ και μάλιστα με αρκετά υψηλή απόδοση για τα δεδομένα του ματς και κυρίως αν αναλογιστεί κανείς πως έχει 2/2 στον όμιλο.

Συγκεκριμένα, η Άιντραχτ που «καίγεται» για το τρίποντο για να μην μπει σε μπελάδες όσον αφορά την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Europa League τη βρίσκει κανείς σε απόδοση περίπου 1.90, ενώ τον Ολυμπιακό να κερδίσει οι αποδόσεις φτάνουν ακόμα και στο 4.50, με την ισοπαλία στο 3.90. Οι αποδόσεις για το αποψινό ματς είναι παρόμοιες με την αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρ, όπου η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έκανε πάρτι και επικράτησε με 3-0, με την ανεπανάληπτη εμφάνιση του Μασούρα.

Αουτσάιντερ και ο ΠΑΟΚ στη Δανία

Εκτός από τον Ολυμπιακό, απόψε (19:45) αγωνίζεται και ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας κόντρα στην Κοπεγχάγη για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League. Ο Δικέφαλος του βορρά θα δώσει μάχη με την ομάδα από τη Δανία για την πρώτη θέση, με τους μπουκ και εδώ να δίνουν φαβορί τους γηπεδούχους.

Η Κοπεγχάγη βέβαια δεν είναι τόσο ισχυρό φαβορί όσο δίνεται η Άιντραχτ, καθώς το να κερδίσει το βρίσκει κανείς σε απόδοση 2.15 περίπου, ενώ το διπλό του ΠΑΟΚ το συναντάμε κοντά στο 4.40 και την ισοπαλία στο 3.40.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ